Počasí dnes25 °C, zítra25 °C
Pondělí 29. dubna 2024  |  Svátek má Robert
Bez reklam

Summer Games jsou zpět, tentokráte s pořadovým číslem 4

Turnaj s názvem Summer Games je neoficiální turnaj v americkém fotbale, který se každoročně - výjimkou jsou pandemické roky - pořádá v Táboře pod záštitou týmu Tábor Foxes. Cílem tohoto turnaje je odehrání několika zápasů, které pro většinu týmů znamenají poslední možnost "bouchnutí si" před dlouhou zimní přípravou. Vyjma toho se hráči napříč týmy daleko lépe poznají na tzv. "třetím poločase", který následuje po odehrání turnaje samotného.

V letošním roce do Tábora opět zavítají týmy napříč všemi výkonnostními kategoriemi z celé České republiky. Domácí tým (Foxes) tedy doplní například Pilsen Patriots, Třinec Sharks či Zlín Golems. V současné době se týmy mohou stále přihlašovat a to i bez "záštity" od mateřského klubu.

Summer Games vol. 4 se uskuteční v areálu Střední školy obchodu, služeb a řemesel a pro diváky bude připravený doprovodný program jako je "fun zóna", ve které si budou moci vyzkoušet výstroj na americký fotbal nebo házet na terč "šišatým" míčem. Pro návštěvníky bude připraveno i občerstvení a soutěž o ceny.

Pokud nechcete přijít o další informace, navštivte facebookové stránky Tábor Foxes a vyjádřete svůj zájem na události, která je k turnaji vytvořena.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Tisková zpráva

Štítky rugby, sport, tábor, pozvánka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Summer Games jsou zpět, tentokráte s pořadovým číslem 4  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.