Počasí dnes24 °C, zítra25 °C
Neděle 28. dubna 2024  |  Svátek má Vlastislav
Bez reklam

Oskarka se stala partnerskou školou volejbalového svazu

Základní škola Oskara Nedbala je od nepaměti spojována s volejbalem v Českých Budějovicích. Tato symbióza funguje již řadu let. Minulý čtvrtek školu ocenili i zástupci volejbalového svazu, kteří předali do rukou ředitele školy certifikát Partnerská škola Českého volejbalového svazu.

Jedná se o ocenění a uznání vedením svazu, že škola splňuje náročné požadavky k výchově volejbalové mládeže. V celé republice je pouze 15 škol, které se mohou pyšnit tímto certifikátem. A nově je mezi nimi i jedna z největších škol v České republice - budějcká Oskarka.

Slavnostního předání se účastnil Jiří Zach, svazový šéftrenér mládeže, Miroslav Poláček, ředitel školy Oskara Nedbala, Jan Diviš, prezident klubu VK Jihostroj České Budějovice, a Zdeněk Scheichel, manažer úspěšného volejbalového celku z jihu Čech.

Po předání obdrželi ředitel školy Miroslav Poláček a prezident klubu Jan Diviš od Jiřího Zacha reprezentační dres.

Slavnostnímu předání přihlíželo téměř 300 dětí základní školy a také hráči mistrovského Jihostroje, kteří před tímto předáním předváděli mladým volejbalistům a volejbalistkám své umění v ukázkovém tréninku.

Certifikát Partnerská škola podtrhuje kvalitu jihočeského volejbalu jako celku. Spojení základní školy Oskara Nedbala a VK Jihostroj České Budějovice je rok od roku těsnější a přináší pozitiva jak pro základní školu, tak pro volejbalový klub.

„Město České Budějovice může být na tento fungující vztah velmi pyšné a věřím, že bude i nadále tento symbiotický vztah podporovat, jak jen to bude možné,“ uvedl šéftrenér mládeže Jihostroje Vojtěch Zach.

Tisková informace

Štítky Základní škola Oskara Nedbala, Partnerská škola Českého volejbalového svazu, certifikát, práce s volejbalovou mládeží, volejbal, VK Jihostroj České Budějovice, základní škola, Oskar Nedbal, ředitel školy, Český volejbalový svaz, Jiří Zach, Miroslav Poláče

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Oskarka se stala partnerskou školou volejbalového svazu  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.