Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Tým, který porazí Jihostroj, žádnou odměnu nedostane

Volejbalovým světem se rozletěla fáma o tom, že Český svaz volejbalistů vypsal odměnu pro toho, kdo jako první porazí v extralize českobudějovický Jihostroj. Kdo získá skalp úřadujícího mistra, který už vyhrál čtrnáctkrát v řadě za sebou, dostane sto tisíc korun.

Jako první dostanou šanci už ve čtvrtek Benátky, v pátek přijede zkusit štěstí do Českých Budějovic Havířov. Zaručené zprávy se ale nejspíš na pravdě nezakládají.

„O ničem podobné nevím, je to nesmysl,“ rázně ukončil všechny dohady bývalý trenér českobudějovického Jihostroje a současný zaměstnanec Českého volejbalového svazu Milan Žák. Ve svém pražském působišti všechny spekulace rázně odmítl. „Mně o to není nic známo, nepředpokládám, že by kdokoli na svazu k takovému kroku sáhl.“

Ani v jihočeském klubu se k tomuto tématu nikdo nehlásil. Jihočeši se aktuálně pečlivě připravují na čtvrteční těžký zápas v Benátkách, které výrazně posílily kádr, v sobotu od 18 hodin přivítají Havířov a v úterý nastoupí v přetěžkém souboji Ligy mistrů proti německému Unterhachingu.

Napsal Petr Havelka

Štítky VK Jihostroj České Budějovice, Benátky, Havířov, Český volejbalový svaz, Liga mistrů UEFA, Petr Havelka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tým, který porazí Jihostroj, žádnou odměnu nedostane  |  Míčové sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.