Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Silvestrovský běh s Fitness 14 se koná podruhé

Plánujete silvestrovské oslavy, ale chybí vám v programu sportovní zpestření? Pokud máte rádi běh a nebojíte se pořádných kopců, Fitness 14 si pro dospělé i děti připravilo druhý ročník Silvestrovského běhu, na kterém byste rozhodně neměli chybět.

Tak jako v loňském ročníku, i letos se poběží na Kluka a zpět. Startuje se na návsi ve Slavči, odkud nejprve vyběhnou závodníci v dětských kategoriích, následně muži a ženy. Startovné pro dospělé činí 50 Kč, děti si mohou závodění užít zcela zdarma.

Prezentace začíná v 9 hodin, o půl desáté startují předškoláci na trase dlouhé 200 metrů, v 9:45 školáci na trase 400 metrů a nakonec v 10 hodinou vyběhnou dospěláci na Kluka a zpět - trasa je dlouhá 3,6 kilometru. Času na oslavy posledního dne roku 2014 tedy zbyde ještě víc než dost.

Po doběhnutí do cíle dostane každý závodník malé občerstvení na zahřátí. První tři nejrychlejší běžci v každé kategorii budou samozřejmě odměněni. A jako bonus získají všichni zdarma startovné na rodinný běh v rámci největšího jihočeského běžeckého svátku, Mattoni ½Maratonu České Budějovice, který se uskuteční 6. června 2015.

Pokud v běhu nevyhrajete žádnou cenu, nezoufejte! Po vyhlášení nejlepších běžců totiž proběhne slosování startovních čísel o krásné ceny.

Silvestrovský běh bude rozhodně tím pravým povzbuzením do nového roku, pro někoho to bude možná jen pravidelný trénink, ale pro někoho třeba motivace k dalším běžeckým aktivitám v roce 2015!

Podrobné informace naleznete na www.fitness14.cz.

ČTĚTE TAKÉ: Začněte oslavy sportem. V Borovanech se koná tradiční běh

Tisková zpráva

Štítky Silvestrovský běh, Fitness 14, Kluk, sport, běh, silvestr, Mattoni

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Silvestrovský běh s Fitness 14 se koná podruhé  |  Ostatní sporty  |  Sport  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.