Vyhledávání

Nalezené články: "Martin Olejník"

Svatomartinská husa na Budějovicku? S pivem chutná skvěle

Pečená husa, červené nebo bílé zelí, knedlíky a někdy také lokše či polévka z drobů zvaná kaldoun. Nejen tyto pochoutky najdete na tradičním svatomartinské menu, na kterém si s oblibou pochutnávají hosté restaurací v období listopadu. Na Budějovicku...

Masné krámy se vám vryjí pod kůži. Jejich kouzlo láká hosty už 70 let

Masné krámy, legendární budějcká restaurace, slaví významné jubileum. 1. října to bude přesně 70 let od doby, kdy podnik otevřel své brány prvním hostům. Od té doby jich jimi prošlo nespočetné množství. Pro některé z nich se Masné krámy staly bez...

Na Budějovicko přiletí Svatomartinská husa

Husa upečená dozlatova podávaná se zelím a knedlíky a také další tradiční speciality, jako je například kaldoun. To jsou neodmyslitelné komponenty svatomartinských hodů. Také na Budějovicku chystají restauratéři to nejlepší ze svých receptů na husí...

Svatomartinská husa přilétá na Budějovicko

Dozlatova upečená husa, knedlíky, zelí a další speciality, jako je například kaldoun. To jsou gurmánské komponenty, ze kterých se neodmyslitelně skládá menu svatomartinských hodů. Stejně jako po celé republice, žije tato tradice také na Budějovicku....

V restauraci Masné krámy mohou lidé vidět tradiční zabíjačku

V pátek 20. ledna od 14:00 se před Masnými krámy bude konat tradiční česká zabíjačka, která zahájí Vepřové hody. Přímo na chodníku v Krajinské ulici bude po celé odpoledne probíhat ukázka zabíjačky a přeměna vepřových půlek na klasické zabíjačkové...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "Martin Olejník"

Nebyla nalezena žádná fotogalerie.

Nalezené profily: "Martin Olejník"

Nebyly nalezeny žádné profily.

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.