Vyhledávání

Nalezené články: "chléb"

Vysoké teploty zvyšují riziko otravy z jídla, rizikové je i grilování

Vysoké teploty vytváří ideální prostředí pro rychlé množení mikroorganismů v potravinách a roste tak riziko možné otravy z jídla. V tiskové zprávě na to upozornila Potravinářská komora ČR. Potravináři proto radí, aby lidé při nákupu, přepravě i...

Letní kino plné chutí a filmových zážitků. Přijďte si užít začátek prázdnin do Háječku

Letní kino Háječek v Českých Budějovicích se již tuto sobotu promění v jedinečný food festival Soutok chutí. Čeká vás pestrá ochutnávka z budějovické gastro scény – od pouličního jídla po fine dining, od tradičních hospod po moderní bistra. Nebudou...

Jak na chleba bez droždí? Jde to a je to velmi jednoduché

Léto láká ke grilovačkám a k těm se skvělé hodí dobré pečivo. Pokud se vám pro něj nechce do obchodu, nebo se chcete blýsknout domácím chlebem, tady je tip, jak si připravit skvělý a jednoduchý domácí chléb, a navíc bez droždí.

Stezka na legendární šumavský Modrý sloup se otevře nejdříve v příštím roce

Turistická trasa šumavským Luzenským údolím k hraničnímu přechodu Modrý sloup se otevře nejdříve v příštím roce. Trasa je zavřená už téměř osmdesát let. Otevření nyní bude posuzovat ministerstvo životního prostředí, ale vzhledem ke všem lhůtám se...

Minnesotský hladový experiment: příběh jednoho z nejkontroverznějších výzkumů

V roce 1944 se skupina zdravých mužů dobrovolně podrobila drastickému experimentu – půl roku žili na polovičním příjmu kalorií. A výsledky šokovaly. Minnesotský hladový experiment nám i po více než 80 letech dává děsivě přesný vhled do toho, co se...

Více článků »

Nalezené fotogalerie: "chléb"

Více fotogalerií »

Nalezené profily: "chléb"

Více profilů »

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.