Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihočeský kraj hledá dobrovolníky do sociálních zařízení

Současný vývoj a šíření covidu má čím dál větší dopad i na oblast sociálních služeb. Blíží se totiž doba, kdy bude třeba posílit zaměstnance sociálních zařízení a pomoci jim s péčí o jejich klienty. Jihočeský kraj proto vytvořil databázi těch, kteří jsou ochotni vypomoci.

Lidé se mohou hlásit na pozice pečovatelů a ošetřovatelů, ale i jako výpomoc v kuchyni, prádelně nebo při uklízení. Možností je také hlídání dětí zaměstnanců.

„Pomoc můžete poskytnout jako personální záloha přímo v sociálních zařízeních na dohodu nebo jako dobrovolníci. Na práci, kde by byl kontakt s pozitivní osobou na COVID-19, bude vždy brán v potaz váš souhlas/nesouhlas," uvedla Hana Brožková z kanceláře hejtmanky.

Přihlašování probíhá prostřednictvím formuláře, ve kterém zájemci vyplní základní informace nutné k zařazení do databáze.

Hodnocení článku je 74 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Jihočeský kraj, dobrovolníci, sociální zařízení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Blanka Černá

Reaguji na pana Buriánka ....je smutné ,že hodnotíte situaci a asi nevíte nic o neziskových organizacích.Přihlaste se k dobrovolnické činnosti a potom můžete hodnotit ...

Sobota, 3. října 2020, 23:07Odpovědět

Josef Buriánek

Já vám poradím kde vezmete lidi.Co tak neziskovky fláká se tam plno velice dobře placení zaměstnanci tak by mohli konečně dělat něco užitečného.

Čtvrtek, 1. října 2020, 21:00Odpovědět

Jihočeský kraj hledá dobrovolníky do sociálních zařízení  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.