Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Dynamo v druhém přípravném zápase přehrálo Loko Vltavín 3:0

V prvním přípravném zápase na hřišti německého Řezna padlo Dynamo 2:4. Chuť si Jihočeši mohli spravit v dalším přáteláku, tentokrát doma proti třetiligovému Loko Vltavín.

Domácí Dynamo bylo v zápase favoritem a svou roli potvrzovalo od prvních chvil. V prvních patnácti minutách měl dvě obrovské šance Kalod, ale poprvé poslal míč těsně mimo a podruhé ho vychytal Pávek. I nadále hráli Jihočeši ve vysokém tempu a jejich snaha přinesla ovoce ve třicáté první minutě, kdy se z protiútoku trefil Adrián Čermák. Tato branka znamenala pro Čermáka už druhý zářez v přípravě. Dynamo stále hrálo aktivněji a více se tlačilo před Pávkovu branku. Ještě před poločasovým hvizdem se tak domácí dočkali zvýšení a opět to bylo z protiútoku. Jakub Pešek dobře přihrál Ivo Táborskému, na kterého zívala odkrytá branka – snadný úkol. Do šaten se tak šlo za stavu 2:0.

Jak už to v přípravných utkáních bývá, do druhého poločasu naskočila na straně Dynama značně obměněná sestava. Ve druhém poločase se hosté začali dostávat do hry, ale k zakončení se ne a ne propracovat. Dynamo jakoby sundalo nohu z plynu a jeho dominance v zápase tak skončila. Míč se pohyboval především ve středu hřiště a jen ojediněle byla k vidění nějaká šance. Za zmínku stojí hezký průnik Wermkeho do pokutového území, ale jeho ránu vyrazil Pávek na roh. Obří příležitost měl těsno před koncem Čavoš, který se ocitl sám před hostujícím brankářem, ten ho ale skvěle vychytal. Už se zdálo, že se ukazatel skóre nepohne, když Wermka v dalším protiútoku našel Filipa Vaňka, který před prázdnou bránou nezaváhal.

SK Dynamo České Budějovice - Loko Vltavín 3:0 (2:0)

Branky: 31. Čermák, 45. Táborský, 87. Vaněk. Rozhodčí: Rejžek – Urban, Kotalík.

České Budějovice - Křížek – Klesa (46. Kladrubský), Novák, Šourek (46. Jáša), Funda – Čavoš, Čermák (46. Hála) – Kadula, Táborský (46. Wermke), Pešek (46. Vaněk) – Kalod (46. Matějka).

Loko Vltavín: Pávek – Janda, Macháček, Uvíra, Podzimek, Šípek, Valíček, Machač, Pozníček (57. Pejša), Tusak, Hodas
 

Příprava: SK Dynamo - Loko Vltavín 3:0

Neděle, 22. ledna 2017, 20:40

Příprava: SK Dynamo - Loko Vltavín 3:0
Příprava: SK Dynamo - Loko Vltavín 3:0

Autoři | Foto Jan Škrle

Štítky SK Dynamo České Budějovice, FK Loko Vltavín, Adrián Čermák, Řezno, Ivo Táborský, Jakub Pešek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Dynamo v druhém přípravném zápase přehrálo Loko Vltavín 3:0  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.