Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: V Metropolu ožijí melodie Petra Hapky

PR článek

„Petr Hapka a jeho potměšilí hosté“ je název hudebního pořadu, který zmapuje hudební tvorbu tohoto hudebníka, skladatele, dirigenta a zpěváka. Mezi jeho nejznámější hity patří například Levandulová, kterou nazpívala Hana Hegerová nebo duet s Lucií Bílou Dívám se dívám. I ostatní hity jako Štěstí je krásná věc, S cizí ženou v cizím pokoji, První noc v novém bytě či Bude mi lehká zem nazpívali přední čeští či slovenští zpěváci.

Večer však zazní také jeho slavné filmové melodie. Petr Hapka byl výraznou ikonou české populární hudby a hold mu v doprovodu pětičlenného orchestru sólistů v nastudování Petra Maláska vzdají Hana Holišová, Jan Maxián, Jan Sklenář, Lenka Nová, Petra Hřebíčko, Jana Lota nebo František Segrado, kteří Hapkovy písně interpretovaly v jeho posledním velkém projektu Kudykam.

Pořad Petr Hapka a jeho potměšilí hosté uvede Metropol ve čtvrtek 17. září od 19 hodin. Vstupenky zakoupíte v předprodeji Metropolu či on-line a budou v prodeji také před začátkem koncertu. 

Soutěž o vstupenky na vzpomínkový koncert Petra Hapky (17. září, 19 hodin, DK Metropol)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na koncert. Stačí jen do úterý 15. září správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Ohodnoť článek

Štítky kultura, Metropol, koncert, Petr Hapka, soutěž, Dům kultury Metropol, vstupenka, Hana Hegerová, Petr Malásek, Hana Holišová, Jan Maxián, Jan Sklenář, Lenka Nová, František Segrado

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: V Metropolu ožijí melodie Petra Hapky  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.