Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jihočeskou TOP 09 vede po Bouzkovi jako předseda Klíma

Jihočeskou TOP 09 nově vede náměstek krajského hejtmana Pavel Klíma. Nahradil dosavadního předsedu Tomáše Bouzka, jenž mandát vykonával šest let. Klíma bude nejvýše postaveným zástupcem TOP 09 na kandidátní listině Spolu pro podzimní volby do Poslanecké sněmovny.

„Chtěl bych poděkovat všem delegátům za jejich důvěru, je pro mě velkým závazkem. Především děkuji končícímu předsedovi Tomáši Bouzkovi, šest let vedl krajskou organizaci TOP 09, ne vždy to byly lehké časy. Před námi teď stojí důležitý úkol, a to zvítězit v nadcházejících parlamentních volbách. Věřím, že voliči naši pracovitost, zodpovědná řešení a schopnost spojovat pravici ocení,“ řekl náměstek krajského hejtmana Pavel Klíma. Jako náměstek jihočeského hejtmana se věnuje mimo jiné školství. Profesí je pedagog a pracoval jako ředitel základní školy v Malšicích na Táborsku.

„Jsem přesvědčen, že Pavel Klíma je tou pravou osobou pro další vedení jihočeské TOP 09 a po podzimních volbách bude jako poslanec zastupovat zájmy Jihočechů v Poslanecké sněmovně. Po třech funkčních obdobích považuji za zdravé pozici krajského předsedy obměnit,“ uvedl náměstek českobudějovického primátora Tomáš Bouzek. Nově se stal krajským místopředsedou. Spolu s ním byla místopředsedkyní jihočeské organizace zvolena místostarostka Písku Petra Trambová.

Hodnocení článku je 60 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto

Štítky Jihočeský kraj, TOP 09, Tomáš Bouzek, Pavel Klíma, volby do Poslanecké sněmovny PČR, Poslanecká sněmovna ČR, okres Tábor, Malšice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jihočeskou TOP 09 vede po Bouzkovi jako předseda Klíma  |  Českobudějovicko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.