Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

S řidičem motorky se utrhla krajnice, na místě zemřel

Policisté zveřejnili podrobnosti k včerejší nehodě, která se stala večer u Leopoldova. I přes veškerou pomoc už záchranáři nedokázali osmapadesátiletému muži pomoci. Na místě přistával i vrtulník letecké záchranné služby, který se ale na základnu vrátil prázdný.

Podle informací, které dnes uvolnili policisté, došlo v uzavřeném areálu pod lesním masívem k převrácení historické motorky. Hlídka na místě našla ležícího muže bez známek života. „Na místě se pohybovalo několik osob, kteří se po havárii snažili muži poskytnout první pomoc, ale bohužel po příletu letecké zdravotnické služby a příjezdu zdravotnické záchranné služby, již zasahující lékař stanovil smrt,“ popsal tiskový mluvčí policie Milan Bajcura.

Policisté na místo zavolali i výjezdovou službu kriminální policie, kteří provedli ohledání. „Podle zjištěných skutečností uvedený řidič pravděpodobně jezdil s motorkou v rozbahněném terénu, kdy se s ním  „utrhl“ nezpevněný terén a došlo k převrácení do příkopu,“ řekl Bajcura, který dodal, že se nejedná o dopravní nehodu, protože k havárii došlo na soukromém pozemku, mimo pozemní komunikaci.

Foto pcr.cz

Štítky nehoda, úmrtí, záchranka, policie, havárie, Leopoldov

S řidičem motorky se utrhla krajnice, na místě zemřel  |  Českokrumlovsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.