Počasí dnes10 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Zloděj z deseti objektů ukradl věci za téměř 70 tisíc korun, hrozí mu až osm let ve vězení

Policisté z Jindřichova Hradce dopadli zloděje, který se během měsíce vloupal do deseti objektů, ze kterých ukradl všechno, co mu přišlo pod ruce. Obviněný muž je ve vazbě a o jeho dalším trestu rozhodne soud. Hrozí mu až osm let ve vězení.

Zloděje, který se v období od 15. března do 14. dubna měl vloupat do deseti rekreačních objektů, zadržel psovod na základě oznámení od místního občana. Muž bral všechno, na co narazil. 

Ukradl elektrické nářadí a zahradnické pomůcky, sekačky nebo pily. Nepohrdl ani pánským jízdním kolem, vysavačem či kuchyňskými spotřebiči. V obytných částech objektů měl také sníst jídlo.

„Celkem svým jednáním měl způsobit škodu na odcizených věcech ve výši nejméně 67 700 korun a na poškozených věcech škodu ve výši nejméně 17 300 korun,“ uvedla tisková mluvčí policie Hana Millerová. Některé ukradené věci se policistům podařilo zajistit a budou vráceny zpět majitelům. 

Policejní komisař podezřelého muže obvinil a podal podnět k jeho vzetí do vazby. Soud podnět akceptoval a vazba byla na muže uvalena. O jeho dalším trestu rozhodne soud. V případě odsouzení hrozí muži až osm let ve vězení.  

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto

Štítky krimi, zloděj, Jindřichohradecko, vazba, soud, vězení, věznice, Jindřichův Hradec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zloděj z deseti objektů ukradl věci za téměř 70 tisíc korun, hrozí mu až osm let ve vězení  |  Jindřichohradecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.