Počasí dnes7 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

Festival Open Air Musicfest Přeštěnice začíná již za 5 dní

16. ročník kultovního hudebního festivalu OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE se blíží! Již za 5 dní bude uprostřed jihočeských lesů, luk a strání opravdu živo, neboť odstartuje třídenní hudební maraton s bohatým doprovodným programem pro malé i velké!

Festival OPEN AIR MUSICFEST PŘEŠTĚNICE plný skvělé hudby a pohodové rodinné atmosféry bude zahájen již ve čtvrtek 23. června festivalovým večírkem pro všechny nedočkavé a bude pokračovat v pátek 24. a v sobotu 25. června.

Headlinerem pátečního večera bude nejpopulárnější česká kapela současnosti – Kryštof a těšit se můžete i na No Name, Monkey Business, O5 & Radeček, Peshata, Bags a nebude zde chybět ani česká kapela snů SUPERGROUP CZ.

V sobotu 25. června se na scéně objeví slovenský rapper Majk Spirit s kapelou Live Band a návštěvníkům zahraje i Visací zámek, Totální nasazení, nový hudební objev Thom Artway nebo populární kapela Wohnout, která v Přeštěnicích vystoupí se speciálním hostem - Evou Pilarovou.

V rámci projektu Čistý festival zde navíc vznikne nová unikátní scéna, tzv. REC.STAGE, která nabídne „recyklované“ show všech možných žánrů. Navíc bude pro všechny návštěvníky připraven rozmanitý doprovodný program v podobě atraktivní exhibice bikerů Open Air Dirt Jam a v sousedství areálu vznikne i Divadelně poetická osvěžovna, která nabídne nejen zajímavá divadelní představení, ale na tuto stage osobně zavítá i proslulý americký spisovatel Robert Fulghum, který zde v rámci LiStOVání představí svoji novou knihu.

Tak přijďte na festival a užijte si slunce nad Přeštěnicí!

Cena vstupenky na celý festival (včetně čtvrtečního festivalového večírku) je k mání za 690,- Kč, vstupenky na jednotlivé dny stojí 450,- Kč. Zvýhodněnou vstupenku pro 5 osob na celý festival můžete získat za 3 100,- Kč, vstupenka pro 10 osob na celý festival je k dispozici za 5 900,- Kč (vstupenky pro 5 a 10 osob jsou k prodeji pouze v síti milevskem.cz).

Vstupenky na festival lze zakoupit v síti www.milevskem.cz, smsticket.cz, ticketart.cz, ticketportal.cz, ticketpro.cz nebo ticketstream.cz.

Více informací na www.prestenice.cz a www.facebook.com/prestenice.

Tisková zpráva | Foto Dominik Svoboda

Štítky Přeštěnice, Kryštof, festival, vstupenka, hudební skupina, hudební festival, Majk Spirit, No Name, Monkey Business, O5&Radeček, Peshata, Thom Artway

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Festival Open Air Musicfest Přeštěnice začíná již za 5 dní  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.