Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Kvůli uzavírce v Bošovicích musí řidiči počítat s omezením

Správa a údržba silnic Jihočeského kraje tentokrát upozorňuje řidiče na jednu uzavírku v jižních Čechách. Opravovat se bude silnice na Písecku. Řidiči tak musí počítat s omezením.

Písecko

V souvislosti s opravou silnice III/02023 bude od 29. července do 2. srpna zcela uzavřena silnice III/02023 v obci Bošovice na Písecku.

Pro veškerou dopravu je nařízena obousměrná objížďka, která bude vedena a značena od uzavřeného úseku silnice III/02023 po silnici III/02023 na mimoúrovňovou křižovatku (MÚK) v Chlaponicích se silnicí č. I/20. Odtud po větvi silnice I/20 na místní komunikaci (MK) ve směru od Madotic do Písku na MÚK silnice č. I/20 v Dobešicích.

Odtud po větvi silnice I/20 na ulici Dobešická s pokračováním objížďky po ulici Stanislava Maliny na křižovatku se silnicí III/1219 s pokračováním objížďky ve směru do Zlivic na křižovatku se silnicí III/12113 a odtud po této silnici ve směru do Čížové na křižovatku s MK s pokračováním objížďky po této MK ve směru na Bošovice před uzavřený úsek silnice a opačně.

Pravidelná linková doprava nebude úplnou uzavírkou dotčena. 

Tisková zpráva | Foto Jana Kroneislová

Štítky dopravní info, uzavírky, řidič, jižní Čechy, silnice, okres Písek, Jihočeský kraj, Bošovice, Stanislav Malina, Chlaponice, Písek, Zlivice

DOPRAVNÍ INFO: Kvůli uzavírce v Bošovicích musí řidiči počítat s omezením  |  Písecko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.