Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Hledáme domov pro osamělého jezdce Tonta

Nový domov budeme tentokrát hledat pro kočičího svěřence táborského útulku. Tonto, jak ho pojmenovali, je sebevědomý, milý a zvídavý kocourek. Je připraven vyrazit do nového domova, kde se stane miláčkem rodiny.

Tonto je osamělý jezdec, přišel do útulku sám. „Možná byl moc odvážný a ztratil se své rodině. Nebo byl jediný, který vyvázl smrti a dokázal z posledních sil vyhledat pomoc. To už nám neprozradí. Dnes, když už povyrostl, naučil se sám baštit a uzdravil se, je to velmi sebevědomý, milý a zvídavý kocourek. Touží po objevování světa. Také se těší na to, až se změní jeho titul. Nebude už osamělý, bude z něj Tonto – miláček rodiny, vrnící na gauči,“ popisuje Zdenka Fürst z táborského útulku.

Tonto je připraven vyrazit do nové rodiny. Je kompletně naočkovaný, ošetřený proti vnějším a vnitřním parazitům a označený mikročipem. Podmínkou jeho adopce bude kastrace po dovršení pohlavní dospělosti.

Hledá se pro něj domov plný lásky, porozumění, péče a zodpovědného přístupu. Hodí se do bytu i do domku se zahradou, kam bude mít přístup, ale až po kastraci.

„Máte-li o adopci zájem, pošlete na e-mail utulek@tstabor.cz základní informace o vás – nacionále, kontakt, adresu, kde by Tonto bydlel, důležité informace o své rodině, dětech, dalších zvířatech, zázemí a zkušenostech s kočkami. Prostě takový zvířecí životopis, ať máme představu o tom, jaký život Tontovi nabízíte. Na e-mail vám odpovíme, zavoláme a domluvíme si seznamovací návštěvu. Případně volejte 778 465 467,“ popisuje Zdenka Fürst.

Hodnocení článku je 76 %. Ohodnoť článek i Ty!

Autoři | Foto Radek Havlíček, Útulek Tábor

Štítky hledáme páníčka, kočičí okénko, Tábor, útulek, domov, rodina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Hledáme domov pro osamělého jezdce Tonta  |  Táborsko  |  Z kraje  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.