Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Stavební práce omezí dopravu u kasáren na Husovce

Tento týden ve čtvrtek začne platit na Husově třídě ve Čtyřech Dvorech částečné dopravní omezení, které bude trvat téměř čtyři měsíce - až do 16. července letošního roku. Důvodem jsou stavební práce na kanalizaci v souvislosti s plánovanou výstavbou v areálu bývalých kasáren.

Práce se dotknout křižovatky Husovy třídy a ulic Oskara Nedbala a Jaromíra Boreckého. Jednak bude zkrácen levý odbočovací pruh z Husovky do Oskara Nedbala ve směru z centra a také dojde ke zrušení pravého odbočovacího pruhu do Oskara Nedbala ve směru od Globusu.

Doprava bude v tomto místě svedena pouze do jednoho pruhu, v úsecích Na Jízdárně - Hirzova a Hirzova - Dlouhá navíc dojde k zúžení jízdních pruhů Husovy třídy.

„Z Husovy třídy směrem z centra města bude pro veškerou dopravu kromě vozidel BUS platit zákaz levého odbočení do ulice Oskara Nedbala. V opačném směru, tedy do centra, bude zakázáno levé odbočení z Husovy třídy do ulice Jaromíra Boreckého,“ popisuje dopravní opatření náměstek primátora Kamil Calta.

Značená objízdná trasa pro veškerou dopravu směřující na sídliště Máj po Husově třídě směrem z centra povede ulicemi Branišovská a Milady Horákové, což ale neplatí pro autobusovou dopravu.

Štítky Husova třída, dopravní omezení, výstavba kanalizace, kasárna Čtyři Dvory, doprava, Oskar Nedbal, Jaromír Borecký, Globus, Milada Horáková

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Stavební práce omezí dopravu u kasáren na Husovce  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.