Počasí dnes6 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Divácký hit letošního léta na Otáčivém hledišti v Českém Krumlově Ztracený svět

PR článek

Obří dinosauři pobíhající kolem Otáčivého hlediště v barokní zahradě v Českém Krumlově. Nějak takhle by se dal stručně shrnout divácký hit letošního divadelního léta. Zní vám to trošku šíleně? Tak neotálejte a kupte si vstupenky na Ztracený svět, protože tohle prostě musíte vidět na vlastní oči.

Příběh o putování skupinky anglických vědců do středu amazonského pralesa, kde se snaží nalézt důkazy o prehistorických zvířatech, je známý díky knižní předloze A. C. Doyla. Na dobrodružné cestě do historie se tato skupinka setká nejen s opolidmi či pterodaktyly, ale na vlastí kůži zažije i velkolepý příchod tyranosaura či velociraptorů. Těšit se můžete rovněž na krásné kostýmy, skupinové choreografie a vynikající hudbu i herecké výkony ansámblu Malého divadla. V představení se dočkáte nejen humoru, ale i napětí a romantiky.

Ztracený svět je dobrodružství pro malé i velké, takže na představení můžete vyrazit s celou rodinou a žádný z jejích členů se jistě nudit nebude. A co je na tom všem to nejlepší? Vstupenky jsou stále v prodeji! Ale pozor, místa rychle mizí, tak s nákupem nečekejte příliš dlouho, ať o tento jedinečný zážitek nepřijdete.

Otáčivé hlediště uvádí hru po celé léto až do 8. září. Vstupenky kupujte na webu.

Štítky Otáčivé hlediště, divadlo, Ztracený svět, léto, Český Krumlov, vstupenka, Metzlův dům, hlediště, představení

Divácký hit letošního léta na Otáčivém hledišti v Českém Krumlově  Ztracený svět  |  Kultura  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.