Počasí dnes17 °C, zítra21 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Vertiv Czech Republic, Nišovice: Firma v malé obci, ale s velkým potenciálem

PR článek

Vertiv je světovým lídrem v navrhování, budování a údržbě kritické infrastruktury, která umožňuje životně důležité aplikace pro datová centra, komunikační sítě a komerční a průmyslová zařízení. Více na vertiv.com.

Vertiv Czech Republic s.r.o. více než 20 let provozuje úspěšně svoji činnost v obci Nišovice u Volyně v Jihočeském kraji. Vyvíjí, vyrábí a dodává infrastrukturu datových a výpočetních center, skříně pro instalaci serverů, řízené rozvody elektrické energie (tzv. inteligentní zásuvky) a další. V září 2020 firma získala Cenu hejtmanky JČ kraje za společenskou zodpovědnost v kategorii velká organizace.

Michaela Veselá, HR managerka působí ve společnosti Vertiv v Nišovicích již několik let a podělila se s námi o své dojmy, myšlenky, zážitky a očekávání.

Vaše firma je v Nišovicích více než 20 let, jakým vývojem si za tu dobu prošla?
Firma začínala jako malá pobočka a postupně se rozšířila na současných několik stovek zaměstnanců a stala se součástí americké společnosti Vertiv, která působí celosvětově. Myslím si, že výhodou tohoto vývoje je zaměření se na lokální kvalifikované zaměstnance, přenášení jejich zkušeností, udržení téměř rodinné firemní kultury s využitím moderních prvků globální firmy. Tím, že dlouhodobě udržujeme dobré vztahy s místními organizacemi, spolky a zařízeními, trvale se snažíme v regionu budovat dobrou pověst. To, že jsme na správné cestě, nám potvrdila i získaná cena za společenskou zodpovědnost firmy.

Jak jste zvládli loňský náročný rok?
Rok 2020 pro nás byl stejně jako pro ostatní firmy velkou výzvou. Řešili jsme zcela nové situace a způsoby organizace práce. Myslím si, že jsme se s tímto rokem vyrovnali se ctí. Jsme rádi, že jsme nemuseli čelit poklesu objednávek a prodeje. Osobně si velice vážím Vertivu za to, jak přistoupil k opatřením v souvislosti s Covid 19. Nad rámec stanovený zákonem jsme přijali mnoho dalších opatření, jejichž účelem bylo ochránit naše zaměstnance před případným přenosem viru ve firmě. Ráda bych zdůraznila, že všem zaměstnancům patří obrovský dík za to, jak všechna opatření respektovali a přispěli tak k dobrým výsledkům firmy v roce 2020.

Co vás čeká v tomto roce?
Rok 2021 je pro nás klíčový. Získali jsme, i díky výborným výsledkům v předchozích letech, nové projekty, na které se v tuto chvíli připravujeme. Rozšiřujeme výrobní a skladovací prostory, připravujeme technologie, a hlavně hledáme větší množství nových zaměstnanců, kteří se na těchto projektech budou podílet. Máme zájem jak o kvalifikované zaměstnance do výroby či logistiky, tak i zaměstnance na zapracování (montáž elektrovýrobků, mechanická montáž, expedice, skladování) a kvalifikované techniky (inženýr kvality, plánovač, IT technik, projektant CAD a další).

Co je pro Vás osobně v tuto chvíli největší výzva?
Z pohledu personalisty jsou pro mě tyto projekty obrovskou výzvou. Najít velké množství zaměstnanců v krátkém časovém období je výzva. Budeme muset využít veškerých našich znalostí a zkušeností.

Z osobního pohledu jsem za tuto výzvu velice ráda. Jsme schopný tým zkušených personalistů zaměřených na cíl a společně věříme, že tohoto cíle dosáhneme. Zkoušíme i některé pro nás ne zcela tradiční metody, a zatím vidíme, že jdeme správnou cestou. Jako poslední úspěšnou aktivitu bych ráda uvedla otevření naší informační a náborové kanceláře v OC Maxim v centru Strakonic, kde nás zájemci o práci mohou navštívit každé pondělí, středu a pátek od 8 do 16 hodin. Jinak nás mohou kdykoliv v pracovní dny kontaktovat na telefonním čísle 383 312 100, na e-mailu prace@vertiv.com nebo prostřednictvím našich webových stránek Vertiv.com.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Vertiv, kritická infrastruktura, navrhování, Nišovice, Česko, projekt, Jihočeský kraj, Volyně

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Vertiv Czech Republic, Nišovice: Firma v malé obci, ale s velkým potenciálem  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.