Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Změnit práci je většinou jednodušší, než si dokážete připustit

PR článek

Touhu po změně zaměstnání často doprovázejí rozporuplné pocity. Na jedné straně těšení se na novou práci a lepší podmínky, na druhé pak obavy, zda bude všechno takové, jak slibují náborové inzeráty a personalisté. Jestli do týmu zapadnu a všechno zvládnu. Jednou z častých překážek je také obava z přijímacího pohovoru a rozkoukání se v nové práci.

A právě tyto obavy se moderní zaměstnavatelé snaží rozptýlit. Férové, přímé a přátelské jednání s novými uchazeči o práci je základem, aby vzniklo oboustranně prospěšné a dlouhodobé pracovní partnerství. Mezi takové zaměstnavatele patří i Budějcký Viscofan CZ, světový výrobce potravinářských obalů a jeden z velkých zaměstnavatelů našeho regionu.

Jak takové pracovní námluvy vypadají právě ve Viscofanu? Rozhodně se nemáte čeho bát!

Nejprve si s personalistou telefonicky domluvíte návštěvu podniku – kontakt najdete na webu firmy a také ve všech náborových inzerátech. Ve smluvený den a čas dorazíte do vrátnice, ohlásíte se ostraze a poté si vás převezme personalista.

Probere s vámi pracovní pozice, které vás zajímají, a zodpoví všechny dotazy, týkající se pracovních podmínek, náplně práce i výhod a benefitů, kterými Viscofan své zaměstnance odměňuje. Ptát se můžete skutečně na všechno a na základě odpovědí se pak doma v klidu rozhodnout. Personalista si od vás vezme základní osobní údaje, abyste se už bez dalších návštěv a papírování mohli domluvit na plánovaném termínu nástupu.  

Po rozhovoru následuje prohlídka podniku. Nebudete přeci kupovat zajíce v pytli a nastupovat na místo, které vůbec neznáte. Ve Viscofanu, který je potravinářským provozem, platí přísná hygienická pravidla, proto před vstupem do výrobní části dostanete pracovní plášť, čepici a boty. Důsledně se tu totiž dbá na bezpečnost nejen zaměstnanců, ale také uchazečů. Sami se pak můžete přesvědčit, že jde o čistý potravinářský provoz. Žádné špinavé montérky nebo ruce od černého šmíru vás tu rozhodně nečekají.

S konkrétní pracovní pozicí vás zevrubně seznámí koordinátor výroby, případně jiný zkušený kolega. Díky tomu si můžete udělat obrázek, jak vypadá práce ve Viscofanu, co vás případně čeká.

Pokud si s personalisty plácnete, absolvujete ještě vstupní lékařskou prohlídku (podnikový lékař ordinuje ve vybrané dny přímo v areálu závodu), vstupní školení (právě se připravuje jeho modernizovaná audiovizuální verze), a nafasujete pracovní oblečení a ochranné pomůcky. A pak už můžete začít svoji novou životní etapu. V klidu a bez obav.

O nováčky se tu starají nejméně po dobu tří měsíců od nástupu. Mají k dispozici školitelku, jejíž hlavní náplní práce je právě zaškolování nováčků, nebo jiný zkušený kolega.

Viscofan CZ právě obsazuje jak administrativní a výzkumné pozice, tak posiluje výrobu, která díky trvale se zvyšujícímu počtu objednávek dlouhodobě roste.

Uplatnění tu najdou šikovné pracovnice a pracovníci k obsluze výrobních strojů. Protože si je firma sama zaškoluje, nepotřebují žádnou konkrétní kvalifikaci. Mezi kvalifikovanými uchazeči pak Viscofan hledá inženýra výzkumu a vývoje se zaměřením na plastik, a také technika BOZP a PO.

Výčet všech aktuálně poptávaných pozic najdete zde a zde.

Stačí jen zavolat. O ostatní se už personalisté postarají!

Máte zájem o práci ve Viscofanu?

Napište první písmeno abecedy.

* Povinné položky.

Hodnocení článku je 42 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Viscofan, zaměstnání

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Změnit práci je většinou jednodušší, než si dokážete připustit  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.