Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Developerská společnost Living Development otevírá dveře dalšího projektu ve Vrátě u Českých Budějovic

PR článek

Ve čtvrtek 11. listopadu od 15:00 proběhne OPEN DAY neboli den otevřených dveří ve Vrátě Na Pěšině. Těšit se můžete na představení projektu Vráto Na Pěšině, který zahrnuje výstavbu 24 dvojdomů a také na unikátní prohlídku již hotových rodinných domů projektu Vráto U Potoka.

Společnost Living Development založil architekt Jan Klein společně s finančníkem Ondřejem Kadlecem. Specializuje se na výstavbu kompletních lokalit včetně rodinných a bytových domů, a to od přípravy první skici, až po finální realizaci a předání klíčů klientům.

„Vzájemné propojení proběhlo prostřednictvím podnikatelského klubu Business for Breakfast, kde posléze na osobní schůzce vznikaly první nápady na propojení jednotlivých oborů financí a architektury,“ dodává ke vzniku spolupráce Ondřej Kadlec.

Celý proces je vykonáván vlastními silami. Na řízení společnosti se podílí odborníci z oblastí projektového řízení, stavební výroby, realitního obchodu, marketingu, daňového poradenství, finančních a právních služeb. Vznikl tak model úžasné synergie a komplexního zastřešení služeb.

„Tvoříme moderní a šetrnou architekturu, kterou poté realizujeme vlastní stavební firmou. Díky tomu dodržujeme slíbené termíny a ručíme za kvalitu provedení. Spojili jsme s Ondrou naše profese a letité zkušenosti za účelem dát lidem jejich vysněný domov,“ vyzdvihuje architekt Jan Klein.

Firma se primárně zaměřuje na realizaci efektivního bydlení, tedy nízkoenergetických dvojdomů a trojdomů. „Dvojdům má své nesporné výhody v maximálním využití pozemku, který je dnes téměř k nesehnání, a to především v aglomeraci velkých měst, tedy i konkrétně v Českých Budějovicích. Pokud už se pozemek v těchto lokalitách naskytne, je cenově ve spojení s výstavbou individuálního domu takřka nedostupný, za hranou možností hypoték například u mladých rodin. Dvojdomy a trojdomy jsou v tomto ohledu cenově výrazně dostupnější, navíc je stavíme s maximálním ohledem na soukromí budoucích majitelů. Stává se nám také, že naše domy kupují i velké rodiny, které tímto krokem řeší možnost dvougeneračního bydlení. Dostatek prostoru zajišťuje, že děti nemusí hledat další bydlení a rodičům nezůstane celý dům na starost,“ doplňuje Klein.

A jaké jsou další připravované projekty společnosti Living Development?

Nejaktuálnějším projektem je výstavba dvojdomu ve Starých Hodějovicích. Okolí obce obklopují lesy, pole i velký rybník. Z parcely je krásný výhled nejen na České Budějovice, ale také na Kleť. Vzhledem k vysoce rostoucí poptávce jsou již obě jednotky úspěšně prodané.

Společnost plánuje pracovat i s jedním z nejkrásnějších míst v blízkém okolí Českých Budějovic, s Královským Vrchech v Adamově, kde bude realizována výstavba rezidenčního bydlení s nádherným výhledem na České Budějovice a velkou část Šumavy.

Přímo v Českých Budějovicích, konkrétně v Husově kolonii, je nachystána výstavba luxusního bytového domu Na Hladině. Samotný název již naznačuje přítomnost rybníku Šafránek, kde bude společnost nabízet dostupnější bydlení v podobě bytů od 1+kk, až po 4+kk. Tento projekt se zatím nachází ve stadiu přípravy pro stavební povolení.

Dalším chystaným projektem je také bydlení pouhých 5 minut od centra Jindřichova Hradce. Projekt s názvem Vyhlídka JH plánuje výstavbu základní technické vybavenosti a následně samotnou realizaci rodinných domů.

„Přijďte poznat naše projekty na den otevřených dveří. Rádi s vámi probereme i vaše vysněné bydlení,“ dodávají závěrem Jan Klein s Ondřejem Kadlecem. Registraci na den otevřených dveří ve Vrátě můžete provést na webu www.livingdevelopment.cz, nebo na emailu info@livingdevelopment.cz. Ale pospěšte si, kapacita je omezena pouze na 30 osob!

Hodnocení článku je 82 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky Living Development, Vráto, projekt, den otevřených den, České Budějovice, stavba, bydlení, Jan Klein, Ondřej Kadlec

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Developerská společnost Living Development otevírá dveře dalšího projektu ve Vrátě u Českých Budějovic  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.