Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Zázraky? IGY zve na kouzla Radka Bakaláře a andělskou výzdobu za tónů Jihočeské filharmonie

PR článek

Pro vánoční kampaň spojilo IGY Centrum síly s Jihočeskou filharmonií a kouzelníkem Radkem Bakalářem. Orchestr pod taktovkou dirigenta Jana Talicha rozehrál v pasáži centra skladbu Carol of the Bells, známou z filmu Sám doma. Aranže se ujal Karel Chudý a o zvuk se postaral Roman Kamba.

Budějovický rodák Radek Bakalář, držitel titulu Mistr České republiky v moderní magii, pak navázal na tradici kampaní, kdy na své zákazníky IGY promlouvá skrze zajímavé regionální osobnosti. Heslo Zázraky? je příznačné. Hned dvakrát totiž Radkovy zázraky zažijí návštěvníci na vlastní kůži. Pasáž centra v přízemí nové budovy u vánočního stromu se zahalí do kouzel o adventních nedělích 28. listopadu a 12. prosince od 14 do 15 hodin. O dalších adventních nedělích 5. a 19. prosince je vždy od 14 do 18 hodin pro návštěvníky připraveno focení s vánočním stromem s tiskem fotografií zdarma.

Výzdoba s motivem andělských křídel a netradičními tóny růžové je podle českého dodavatele Decoled v republice unikátem a byla pro centrum vyrobena na míru s odkazem na unikátní graffiti křídla na střeše centra. Celkem na ní bylo použito 180 tisíc diod, přes 15 tisíc metrů světélek, 4160 koulí a dalších 1124 nesvětelných přízdob jako hvězdičky, mašle a podobně. V rámci nové výzdoby mohou návštěvníci využít hned 6 fotopointů jako sněžítko, zvonička, andělský tunel nebo obláček, kterým dominuje impozantní 8 metrů vysoký strom s andělskými křídly. Hlavní světelné prvky jsou navíc dekorovány nízkovoltovým systémem, který je šetrný k životnímu prostředí, a naprostá většina dekorací byla vyrobena v České republice.

Vánoční strom IGY Centra má ale kromě navození té pravé vánoční atmosféry ještě další důležitý význam. Je Stromem splněných přání, projektu, na kterém IGY Centrum spolupracuje s Mediaclubem. Na webu je možné plnit přání dětem ze všech dětských domovů Jihočeského kraje až do 10. prosince. Děti si přání napsaly samy a jediným limitem byla hodnota 1500 korun a to, aby si přály opravdu jen a jen něco pro sebe. Ne co potřebují, ale co opravdu chtějí. Co by jim nikdo jiný než Strom splněných přání, nemohl dát. Menší děti si tak Ježíškovi napsaly o hračky, starší děti pak většinou o kvalitní oblečení, obuv, koloběžky nebo drobnou elektroniku. S pomocí známých sportovců, kteří se na chvíli stanou důležitými Ježíškovými pomocníky, jim dárky budou předány těsně před Vánoci. „Mnoho dárků ještě na své splnění čeká, prosíme, pomáhejte s námi,“ děkuje za celý tým marketingová manažerka Šárka Gramanová.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky IGY Centrum, Radek Bakalář, zázraky, Vánoce, Jihočeská filharmonie, Strom splněných přání, Jan Talich, Sám doma, vánoční stromek, advent, Česko, magie, Ježíšek, Radkovy

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Zázraky? IGY zve na kouzla Radka Bakaláře a andělskou výzdobu za tónů Jihočeské filharmonie  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.