Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Pracovní úraz či dopravní nehoda? Vindicia už klientům vymohla na odškodnění 1,2 miliardy korun

PR článek

Dopravní nehody i pracovní úrazy si v Česku každým rokem vyžádají desítky tisíc zraněných a stovky obětí. Jak sami poškození, tak i případní pozůstalí mají nárok na odškodnění. A to bývá vysoké, například u bouraček se průměrná částka vyšplhala na 930 tisíc korun. Lidé se ale o tyto peníze často sami připraví. Jak? Netuší, na co mají nároky a bojí se sporu s velkou pojišťovnou. Získat spravedlivé odškodnění Čechům pomáhá společnost Vindicia, která má letité zkušenosti a úspěšnost přes 90 procent. Poradí si i s plněním ze soukromých pojistek.

Společnost Vindicia je zkušeným a dlouhodobým hráčem na českém trhu. Od drtivé většiny konkurence se liší dvěma zásadními body. Zaprvé si nebere peníze předem, takže klient se nemusí bát, že o cokoliv přijde. Pokud Vindicia úspěšně neodškodní, klient nic neplatí. A zadruhé vychází z britského know-how a prostředí, kde je lidský život i zdraví oceňováno na výrazně vyšší částky. Díky týmu znalců dokáže odškodnění, které původně navrhla pojišťovna, klidně i znásobit.

Jak to funguje?

Pokud se zraníte při nezaviněné dopravní nehodě či při výkonu práce, máte nárok na kompenzaci. „To ale neplatí ani viník nehody, ani zaměstnavatel. Platí je jejich pojišťovny, u kterých jsou jak řidiči, tak i firmy ze zákona pojištěni! Spousta lidí to vůbec netuší a myslí si, že peníze jdou z kapsy viníka bouračky či firmy. Proto se domnívají, že půjde maximálně o pár desítek tisíc, kvůli kterým nemá cenu bojovat. Pravdou ovšem je, že průměrné odškodnění činí asi půl milionu u pracovního úrazu a skoro milion u dopravní nehody. A kvůli takové částce už stojí za to se ozvat,“ myslí si Tomáš Beck, expert na kompenzace z Vindicia.

Jako ilustraci nabízí reálný případ. „Klientka se zranila při dopravní nehodě. Musela do nemocnice, opakovaně ji operovali. Pojišťovna následky ohodnotila na 45 tisíc korun. Jejímu muži se to zdálo málo a společně nás kontaktovali. Naši experti vyčíslili odškodnění na úplně jinou částku. Vzali v úvahu vážnost zranění, pobyt v nemocnici, ale i to, že veškerá péče o rodinu na čas spadla na manžela, žena přišla o výdělek, potýkala se i trvalými následky. A jak to dopadlo? Místo 45 tisíc žena získala více než milion korun! Kdyby se nám rodina neozvala, možná by se doteď vzpamatovávala z finančních problémů,“ zdůrazňuje Beck.

S čím umí Vindicia pomoci? Odborníci řeší dopravní nehody i pojistky

Své služby společnost Vindicia nabízí v oblasti pracovních úrazů, úrazech po nehodách, ve škole, po pádech na chodnících. Její experti umí řešit případy zanedbání lékařské péče, a především si umí poradit i u plnění ze soukromých pojistek. Právě zde se přitom pojišťovny snaží kličkovat a je třeba silného a zkušeného partnera, který plnění ze soukromých pojistek vymůže, ať se jedná o cestovní či úrazové pojištění.

Vindicia zná triky pojišťoven i nepoctivých zaměstnavatelů

Za délku své praxe již Vindicia poznala různé triky nepoctivých zaměstnavatelů, kteří se snaží zkomplikovat situaci zraněných pracovníků. Vyzná se i v kličkách pojišťoven a má připravené protiargumenty. Díky tomu se dokáže klientů účinně zastat – spory dokonce často končí mimosoudním řešením, takže se vůbec nerozjede mašinérie soudních stání a odvolávání.

Vindicia také zastupovala poškozené v případu otrav ve Frýdlantské nemocnici – pro dvě z obětí získala statisícová odškodnění, zatímco zbytek otrávených obdržel výrazně menší kompenzaci.

Peníze se hodí vždy, natož v této době

Lidé se o svá práva občas ostýchají bojovat, bojí se dlouhých soudů, popřípadě si nedovedou představit, že by mohli své nároky vymoci na někom tak silném, jako je velká pojišťovna. Jenže právo nerozlišuje mezi obrovským a malým. Experti vědí, jak váš případ postavit tak, abyste spravedlivou kompenzaci získali. Stovky úspěšně odškodněných případů jsou toho důkazem, Vindicia už lidem vymohla více než 1,2 miliardy korun. Jak připomíná Tomáš Beck: „Peníze se hodí vždy, v této nejisté době ale ještě násobně více. Pár stovek tisíc na účtu může znamenat klid pro celou rodinu. Vindicia vám je pomůže získat. Máme úspěšnost přes 90 % a nebereme si žádné poplatky předem. S Vindicia se nemůžete napálit.“

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky vindicia, odškodnění, pomoc, finance

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pracovní úraz či dopravní nehoda? Vindicia už klientům vymohla na odškodnění 1,2 miliardy korun  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.