Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Odstartujte advent na českobudějovickém výstavišti

PR článek

Čtyřdenní prodejní trhy Vánoce na Výstavišti s atraktivním doprovodným programem a hvězdnými hosty Zdeňkem Troškou a Lindou Finkovou začínají ve čtvrtek 30. listopadu. Vstup je zdarma.

Sobotní program s hvězdnými hosty

Pavilon T1 zaplní prodejci vánočních dárků, dobrého jídla a pití. Sortiment bude různorodý - autorská móda české výroby, knihy, šperky, hračky, dřevěné dekorace, keramika, jídlo, výrobky oceněné značkou Regionální potravina Jihočeského kraje a mnoho dalšího.  

„V sobotu 2. prosince vystoupí na vánočních trzích v rámci talkshow český režisér filmů a pohádek Zdeněk Troška, kterého na pódiu doplní muzikálová herečka a zpěvačka Linda Finková,“ uvádí tisková mluvčí Výstaviště Michaela Čeňková.

Talkshow s písničkami moderuje nejobsazovanější český herec "malých rolí" Jan Kuželka, který účinkuje v divadle Broadway. Vystupuje také v televizi, hraje ve filmech s českou i zahraniční produkcí jako je třeba Arabela, Řachanda, Škola princů, Amadeus nebo film Mladý Indiana Jones: Putování s otcem.

Gospelový koncert, magická show nebo hrané pohádky

V neděli odpoledne vystoupí Leona Gyöngyösi, jedna z předních zpěvaček gospelu v České republice, se svým vánočním gospelovým koncertem. Nejmenší návštěvníci se v neděli můžou těšit na BibiBum - taneční a pěveckou show plnou nejoblíbenějších písniček o zvířátkách. Součástí programu budou i hrané pohádky pro děti - ve čtvrtek  ČERTOVSKÁ POHÁDKA a v sobotu POHÁDKY Z POPLETENÉ LHOTY. Nahlédnout do světa kouzel a magie bude možné s kouzelníkem a iluzionistou Martinem Čejkou. Jeho program je doprovázený moderní hudbou a jsou v něm použity desítky efektních kouzel. Kuchař Petr Stupka v rámci své kuchařské show vysvětlí a prakticky předvede, jak udělat kapra bez kostí a uplést vánočku.

Nejlepší dárek je kniha: „Pošlete dál, co už máte přečteno“

Knihy, které doma v knihovně zabírají místo, je možné vyměnit stylem „kniha za knihu“. Prodejní výstava VÁNOCE NA VÝSTAVIŠTI je letos zařazena do programu Celé Česko čte dětem. Vystaveny budou dětské knihy s ilustracemi Heleny Zmatlíkové, která je autorkou ilustrací 250 knížek jako je například legendární Honzíkova cesta.

Největší výstava pohádek v pavilonu T2

Souběžně v pavilonu T2 startuje 1. prosince největší výstava pekla a pohádek v České republice „Hravé peklo“ s pohádkovými postavami v životní velikosti, interaktivními expozicemi, zrcadlovým labyrintem, pekelným dalekohledem a řadou dalších atrakcí.

VÁNOCE NA VÝSTAVIŠTI od 30 listopadu do 3. prosince v pavilonu T1. Více informací o programu a seznam vystavovatelů na webu Výstaviště, facebooku a instagramu (@vystavistecb).

Vstup je zdarma, parkovat je možné v areálu také zdarma.

Hodnocení článku je 100 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky kniha, kongresové centrum, pohádka, výstava, advent, Česko, jídlo, film, pavilon, Vánoce, Výstaviště České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Odstartujte advent na českobudějovickém výstavišti  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.