Počasí dnes14 °C, zítra16 °C
Pondělí 16. září 2024  |  Svátek má Ludmila
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Sport, vášeň i životní styl. TJ Karate České Budějovice chystá nábor

PR článek

Sport, který je životní cestou. Od dětství po stáří. Sport s filozofickým přesahem, postavený mimo jiné na pokoře, respektu, disciplíně a sebeovládání. Karate je atraktivní, o čemž svědčí i velký zájem o TJ Karate České Budějovice. Chcete, aby bylo vaše dítě jeho součástí? Nyní je váš čas.

Nábor pro nadcházející sezónu je nadohled. Uskuteční se ve dnech 4. a 5. září, přičemž veškeré informace a on-line rezervaci zájemci naleznou na webových stránkách klubu. Stejně tak se můžete hlásit do oblíbené sportovní přípravky, která slouží i jako výborná příprava pro následný přestup na karate.

„Jsme nadšeni, jak velký zájem o náš klub opět je. Moc si toho vážíme a velmi nás to motivuje. Těšíme se na všechny nováčky, rozhodně uděláme vše pro to, aby se pro ně karate stalo velkou vášní,“ uvádí hlavní trenér Miroslav Hýsek.

Dle jeho slov nemusí být hlavní motivací cinkající medaile. „Samozřejmě je skvělé vyhrávat, jezdit po největších turnajích, ale karate není jen o tom. Skutečně je to životní cesta, která člověka může naplňovat i vyloženě na hobby úrovni. Není to jen sport, jde o víc, například o rozvíjení mentálních schopností. A to je na tom úžasné. Můžete se mu oddávat po celý život. Vždycky vám bude dávat smysl,“ říká trenér a dodává: „Naším cílem je vychovávat kvalitní, všestranné a psychicky vyzrálé sportovce. Proto tréninky karate zahrnují také prvky sebeobrany, gymnastická a atletická cvičení. Díky karatistickým tradicím pak dětem snadno předáváme pokoru a vzájemnou úctu.“

V TJ Karate České Budějovice se vyučuje Shotokan karate. Oddíl se dlouhodobě specializuje na sportovní formu, zvláště pak na zápas KUMITE dle pravidel World Karate Federation (WKF).

TJ Karate České Budějovice má velmi bohatou historii, ostatně vloni oslavilo 50 let. Známkám stárnutí se ale úspěšně vyhýbá, dlouhodobě je ve vynikající kondici a generuje závodníky na světové úrovni. „Jsme úspěšný klub, vážíme si všech medailí, ale to nejdůležitější pro nás je, že členskou základnu již tvoří 800 lidí. To je skvělá vizitka a pro nás největší odměna. Staňte se součástí i vy,“ uzavírá Hýsek.

Na závěr dodejme, že TJ Karate České Budějovice má také své satelitní oddíly. Nachází se ve Vodňanech, Borovanech, Hořicích na Šumavě a Boršově nad Vltavou. I sem můžete své děti přihlásit.

Ohodnoť článek

Štítky sport, karate, České Budějovice, nábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Sport, vášeň i životní styl. TJ Karate České Budějovice chystá nábor  |  Společnost  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.