Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Pondělí a úterý patří na VŠTE středoškolákům

Poznat studijní možnosti Vysoké školy technické a ekonomické nabízí středoškolákům Dny otevřených dveří, které se v kampusu v Okružní ulici uskuteční 25. a 26. listopadu. V 9, 11 a ve 13 hodin budou v aule připraveny přednášky o škole, oborech, studiu a přijímacím řízení.

„Zástupci jednotlivých kateder poskytnou informace o své katedře, výuce a předmětech. Studenti představí činnost Studentské unie a následuje prohlídka areálu školy,“ říká Petr Oros, vedoucí marketingového oddělení VŠTE.

Na jediné jihočeské ´technice´ se studuje Strojírenství, Technologie dopravy a přepravy, Konstrukce staveb, Stavební management a Ekonomika podniku s řadou specializací v prezenční i kombinované formě. V současnosti ji navštěvuje zhruba 4000 studentů.

Napsal Zdeněk Zuntych

Štítky VŠTE České Budějovice, Vysoká škola technická a ekonomická České Budějovice, den otevřených dveří, Vysoká škola technická a ekonomická v Českých Budějovicích

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Pondělí a úterý patří na VŠTE středoškolákům  |  Vzdělání  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.