Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Trendy v učení angličtiny: studujte online a ušetřete čas na dojíždění

PR článek

Studujete angličtinu, ale nebaví vás, že na lekce musíte dojíždět? Zvlášť nepříjemné to bývá večer nebo když jste nemocní. Díky trendu online učení tato starost odpadá. Dnes máte k dispozici kvalitní online kurzy a lekce s lektory, a tak se můžete jazyk učit z domova. Dáme vám 4 tipy, jak začít.

Tip 1: Se slovíčky v angličtině pomohou online aplikace

Slovíčka se nemusíte biflovat. Abyste si je zapamatovali, ukládejte si je do dlouhodobé paměti. K tomu vám pomůže mít v učení systém.

Ideálně využijte slovíčkové aplikace nebo online jazykové kurzy, které v sobě mají režim opakování a předkládají vám slovíčka k učení podle toho, jak se vám dařilo v předešlých dnech.

Online aplikace nemusíte? Pak se zkuste učit slovíčka pěkně „po staru“ s pomocí papírových kartiček.

Tip 2: Anglickou gramatiku se učte na příkladech

Nemusíte lovit v učebnicích, gramatická pravidla jsou dobře popsaná na internetu a k většině gramatických jevů v angličtině najdete i mnoho interaktivní cvičení.

Studnici nejlépe popsané anglické gramatiky online od přítomného anglického času až po kondicionály v angličtině najdete například na So Good Languages.

Tip 3: Strach z mluvení v angličtině odstraníte na online lekcích

Anglicky se můžete rozmluvit díky individuálním i skupinovým online lekcím s lektory i rodilými mluvčími. Velmi oblíbené jsou různé platformy jako Blabbel nebo Speaky, přes které si najdete zahraničního lektora, se kterým můžete konverzovat.

Existují i české alternativy, jako třeba online konverzační kluby, na kterých brzy překonáte strach z mluvení v angličtině a lektoři vám různé gramatické jevy a slovíčka případně objasní v češtině.

Tip 4: Využijte k učení angličtiny každou příležitost

Tím vaše online výuka jazyků nekončí. Studium cizích jazyků je běh na dlouhou trať a je třeba se mu věnovat pravidelně, každý den aspoň chvilku.

Největší online jazyková škola v České republice doporučuje studovat minimálně 20 minut denně. To je čas, který si na jazyky najde opravdu každý. A když vás to chytne, jen u angličtiny rozhodně nezůstane. Vyzkoušet můžete předplatné cizích jazyků, se kterým získáte kvalitní jazykové základy.

Jaký z našich tipů pro online studium angličtiny vyzkoušíte?

Ohodnoť článek

Štítky angličtina, učení, Česko

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Trendy v učení angličtiny: studujte online a ušetřete čas na dojíždění  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.