Počasí dnes18 °C, zítra15 °C
Čtvrtek 16. května 2024  |  Svátek má Přemysl
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Prodejna MS Sport se přestěhovala. Lyžařské a skateboardové vybavení nabízí na Husově třídě

Po více než 25 letech změnil adresu českobudějovický obchod MS Sport, který je mimo jiné autorizovanou prodejnou značky Fischer. Lyžařské vybavení nově nabízí na adrese Husova třída 115. Sortiment se rozšířil o vybavení a oblečení na skateboarding.

MS Sport najdou lidé v nových prostorách na Husově třídě. „Chtěli jsme do nového. Sortiment na běžkové a sjezdové lyžování zůstal, a zároveň tu máme více pohodlí a prostoru pro zákazníky,“ uvádí Petr Mizera, který se podnikání věnuje přes 25 let.

Díky bohatým zkušenostem tak může zákazníkům poradit s výběrem vybavení. Obchod je navíc autorizovanou prodejnou značky Fischer. „Samozřejmě moc rádi pomůžeme a poradíme, pokud si zákazník nebude vědět rady,“ ubezpečuje Mizera, jenž si sám řadu zboží na vlastní kůži vyzkoušel. 

Prodejna je v prostorách na adrese Husova třída 115 od října a nabízí také jednu novinku. Rozrostl se o vybavení a oblečení pro skateboarding. Zákazníci tu kromě prken a dalšího sortimentu najdou také oblečení značek Dickies či Santa Cruz. Vyrazit tam mohou například skateboardisté z nedalekého skate parku mezi sídlišti Máj a Vltava.

„Lyžování i skateboarding se příjemně doplňují. Snažili jsme se tady vytvořit takové prostředí, aby se tu lidé cítili dobře. Věřím, že si u nás vyberou to, co potřebují. Rádi jim s tím poradíme,“ dodává Mizera.

Podle něj v posledních letech roste zájem o běžkové lyžování a jinak tomu není ani letos. Kromě toho je stále větší poptávka také o vybavení na skialpinismus. Kromě značky Fischer, jejíž zboží najdou lidé také na e-shopu, si zákazníci mohou vybírat také ze sortimentu značek Head či Rossignol. 

Hodnocení článku je 20 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky lyžování, skateboarding, prodejna, vybavení, oblečení, HEAD

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Prodejna MS Sport se přestěhovala. Lyžařské a skateboardové vybavení nabízí na Husově třídě  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.