Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaro se blíží - čas nakupování. Co je trendy pro nadcházející sezónu?

PR článek

Je ještě někdo připraven sbalit kabáty a znovu se spojit s našimi oblíbenými jarními módními kousky? Pokud jste něco jako my, možná jste si před pár týdny zhluboka oddechli, když jste si uvědomili, že zima pomalu, ale jistě končí. Jaké jsou módní trendy pro nadcházející sezónu?

Co je trendem letošního jara?

Vysoké džíny mohou dominovat našim šatníkům více než deset let, ale s příchodem jara 2022 se věci stávají mnohem více po tisíciletí, protože nízko posazený pas se vrací zpět do popředí módního povědomí. Rozhodněte se pro zkrácené topy známé z počátku 20. století. Nesmí chybět ani pánská móda, zvolte proto pánské kalhoty na answear.cz, které budou mít módní široké nohavice a pohodlný střih. Džíny s širokými nohavicemi a styl 70. let budou hitem jara.

Tip pro dámy: Spárujte je s tričkem a blejzrem pro uhlazený vzhled nebo s dámskou halenkou. Můžete dokonce přidat tílko a tkaný lehký kardigan nebo vestu, abyste zachovaly vzhled inspirovaný 70. lety. K tomu všemu můžete nazout tenisky i boty na platformě. Platforma je stále pohodlná, ale působí jako stylový krok vpřed.

Jaké budou v módě sukně?

Jedním z nejnositelnějších trendů, které vzešly z tohoto kola drah, byla skládaná sukně, a i když došlo k rozptýlení světla v mini inkarnacích připomínajících oblíbenou tenisovou sukni letošního léta, pro jaro a léto 2022 je to všechno o skládané midi. Kromě toho opravdu žádná pravidla neexistují. Potištěné, jednobarevné, barevné, v kombinaci s úplety nebo v kombinaci s braletkou – pokud je vaše nová sukně plisovaná, vyhráváte. Chybu však neuděláte ani s hladkou midi sukní v zářivých barvách. Nezapomeňte je doplnit o dokonalý svršek, například https://answear.cz/k/ona/obleceni/halenky-a-kosile.

Příští sezóna přináší nový způsob, jak vytvořit metalické třpytky bez nutnosti použití flitrů – které jsou často velmi škodlivé pro životní prostředí. Místo toho vám můžeme doporučit, abyste svůj lesk získali pomocí tekutých kovových lesků, které nabídnou mnohem jemnější, dospělejší a současný vzhled. Tyto lesklé barvy, které se vyskytují převážně – ale ne výhradně – ve zlatě a stříbře, vytvářejí dojem roztaveného kovu. Metalický vzhled mohou mít i moderní kabelky letošní sezóny.

Co bude žhavý hit sezóny? Bílý kostým!

Kostýmy byly možná už několik měsíců mimo módní radar, protože mnohé ženy začaly díky pandemii pracovat z domova ve společenském oblečení. V této sezóně se staré základní věci určitě vrátí. Výrazná bílá a doplněná ohromujícími akcenty – od zavazování v pase po kontrastní černé doplňky a výrazná ramena, to jsou kousky, se kterými bude vyhlídka na návrat do práce mnohem snesitelnější. Podívejte se na answear.cz a vyberte si z bohaté nabídky.

Zatímco punčochové kalhoty jsou základem mnoha zimních šatníků, v létě jen málokdo z nás pomyslí na oblékání nohou. To vše se ale v nadcházející sezóně změní, protože vysoké boty s peřím, krajkové legíny a vyšívané punčochové zboží se dostanou do centra pozornosti.

Ohodnoť článek

Štítky trend, vzhled, jaro, léto

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaro se blíží - čas nakupování. Co je trendy pro nadcházející sezónu?  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.