Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

DOPRAVNÍ INFO: Jihočeské silnice se stále opravují. Je třeba počítat s uzavírkami

Opravy jihočeských silnic pokračují. Na některých se už pilně pracuje, na dalších se práce chystají. A kde je nyní potřeba počítat s dopravními omezeními?

  • Od Nové Bystřice směrem na obec Hůrky bude od 24. září do 19. října uzavřen úsek silnice III/1511 kvůli chystané modernizaci silnice. Objízdná trasa bude vedena ze směru od Nové Bystřice po silnici II/152 směrem na obec Klenová po silnici II/151 a na křižovatce po silnici III/1512 směr na obec Hůrky.
     
  • Se začátkem 3. etapy opravných prací dojde k uzavření silnice číslo II/137 v úseku Vilice – Elbančice - Běleč.
    Uzavření dotčeného úseku je naplánováno od 24. září do 16. října.
     
  • Mezi obcí Horusice a Sviny bude od 24. září do 30. září uzavřena silnice III/14717. Objížďka: Veškerá silniční doprava včetně vozidel hasičů a zdravotníků bude vedena po oboustranné objížďce ve směru od obce Sviny po silnici III/14713 směr Veselí nad Lužnicí. Odtud rovně po silnici II/147 ulice Svinenská a Podhájek. Na křižovatce se silnicí II/603 vpravo do ulice Budějovická. Za Veselím nad Lužnicí vpravo na nadjezd silnice I/24. Na nadjezdu vlevo směr Třeboň. Po  zhruba sto metrech vpravo na přeložku silnice II/603 směr České Budějovice. Po překonání dálnice D3 vpravo na silnici III/14717 - a opačně.
     
  • Do 30. listopadu bude probíhat v Boršově nad Vltavou úplná uzavírka pozemní komunikace silnice III/14325. Jedná se o úsek v ulici Poříčská. Důvodem je rekonstrukce železničního mostu. Objízdná trasa je vedena obousměrně po silnici I/3 a dále po silnici II/143 přes Homole, Nové Homole a zpět po silnice III/14325 přes Černý Dub do Boršova.

Tisková zpráva

Štítky dopravní info, doprava, opravy, silnice, Jihočeský kraj, Nová Bystřice, Klenová, Veselí nad Lužnicí, Vilice, Elbančice, Běleč, Horusice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

DOPRAVNÍ INFO: Jihočeské silnice se stále opravují. Je třeba počítat s uzavírkami  |  Dopravní info  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.