Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

FILMOVÉ PREMIÉRY: Pavel Kříž tentokrát v roli rockera! Do kin přichází Muzzikanti

Komedie, animák, komiks... Cinestar tento týden nabízí tři premiéry - Muzzikanti, Balerína, Logan: Wolverine. Tak na co vyrazíte?

Muzzikanti

O tomto filmu bude ještě slyšet... Ono už jen spojení všech možných hudebních žánrů na soudtracku je tak trošku odvážný tah, avšak nějakými škatulemi si pravděpodobně nová česká komedie hlavu nedělá. Muzzikanti je novinka Dušana Rapoše, kterou napsal scénárista Petr Šiška. V hlavních rolích se představí například Pavel Kříž, Martin Dejdar nebo Patrik Děrgel. Těšte se na tvrdé chlapy, krásné buchty, pohodovou muziku a krásný kraj československopolského trojmezí.

Balerína

Félicie je mladá osiřelá dívka, jejíž největší vášní je tanec. Po útěku ze sirotčince se vydá na dlouhou cestu do Paříže, která bude samozřejmě plná dobrodružství. Vypadá to na fajn animák!

Logan: Wolverine

Wolverine s tváří Hugh Jackmana se vrací v nové akční smršti! Jen už to není ta stará dobrá mašina. Ne, Wolverine je tak trošku bez energie, i jeho schopnost uzdravování je podstatně slabší... Dá se tato legenda dohromady? Dokáže předat zkušenosti Lauře, která má stejné schopnosti jako samotný Wolverine? Jedno je jisté... Nudit se nebudeme!

Cinestar nabídne také dvě předpremiéry - 3. až 5. března Masaryka a 8. března Konga: Ostrov lebek.

Autoři | Foto Cinestar

Štítky Wolverine, Pavel Kříž, Cinestar, kino, Martin Dejdar, Dušan Rapoš, Petr Šiška, Patrik Děrgel, Hugh Jackman, Paříž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

FILMOVÉ PREMIÉRY: Pavel Kříž tentokrát v roli rockera! Do kin přichází Muzzikanti  |  Radilka  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.