Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: S E.ON můžete soutěžit o 500 tisíc korun na rekonstrukci bydlení!

PR článek

Půl milionu korun na rekonstrukci bytu nebo domu? Takové peníze na ulici ležet nenajdete, získat je však můžete v soutěži energetické společnosti E.ON. Účast je jednoduchá - stačí zodpovědět jednoduchou tipovací otázku. Každý soutěžící navíc obdrží dárek zdarma.

Soutěž o částku až 500 000 Kč na rekonstrukci bydlení a další hodnotné ceny probíhá do 13. prosince na adrese www.eon.cz/soutez. Pro účast stačí zodpovědět jednoduchou tipovací otázku „Kolik zákazníků společnosti E.ON bude mít k datu 13. 12. 2015 sjednanou službu Elektronická faktura?“, přičemž hlavní výhru získá ten soutěžící, jehož odpověď bude nejblíže správné odpovědi.

Dárek pro všechny soutěžící

Výše finanční částky, kterou získá celkový vítěz na rekonstrukci svého bydlení, se přitom odvíjí od celkového počtu soutěžících. K základní částce 250 000 Kč přidá společnost E.ON dalších 25 000 Kč za každých 500 účastníků soutěže. Maximálně se však soutěží o 500 000 Kč, které můžete použít například na rekonstrukci obýváku, koupelny nebo domácí kanceláře.

 

Vedle celkového vítěze si dárek v podobě tabletu Samsung Galaxy Tab A 9.7 odnese i dalších 30 tipujících nejblíže správné odpovědi. Společnost E.ON navíc myslí také na ostatní soutěžící – každý, kdo vloží na webu www.eon.cz/soutez svůj tip na soutěžní otázku, obdrží bezplatnou hodinovou konzultaci s bytovými architekty CZECH DECO TEAM.

Pozvěte přátele a získejte tipy navíc

Existuje také elegantní způsob, jak zvýšit svou šanci na jednu z výher. Za každého známého, který se do soutěže zaregistruje na základě vašeho pozvání, vám společnost E.ON umožní vložit další odpověď na soutěžní otázku. Celkem můžete získat až 9 extra tipů navíc!

Nezapomeňte! Soutěž probíhá pouze do 13. prosince. Více informací a odpovědní formulář najdete na webu www.eon.cz/soutez.

Štítky E.ON, soutěž, rekonstrukce, bydlení

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: S E.ON můžete soutěžit o 500 tisíc korun na rekonstrukci bydlení!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.