Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Design studio - Jan Medek. Profesionál na zdravé spaní

PR článek

Jak se dnes máte? Nechybí vám energie? Vstali jste ráno unaveni s bolestí hlavy či rozlámaní? Tak proč jste ještě nenavštívili prodejnu Design studio - Jan Medek v Havlíčkově kolonii, Havlíčkova 5 v Českých Budějovicích?

Design studio - Jan Medek je malá rodinná českobudějovická firma, která se zabývá vývojem a výrobou opravdu zdravých matrací. Nikdy nešla a nejde s davem, vždy se soustředí na to, aby jejich matrace pomáhaly vašim zádům a aby vám dlouho sloužily. Stálí zákazníci studia se do něj s důvěrou vracejí, protože jim produkty pomohly a jsou s nimi dlouhodobě spokojeni. 

V obchodě dostanete tu nejlepší péči. Osobně s vámi zkonzultují vaše problémy a vyberou nejvhodnější řešení právě pro vás. Všechny matrace si můžete vyzkoušet v klidu a pohodlí na vlastní kůži.

Věděli jste, že až polovinu komfortu ležení ovlivňuje polštář? Ano, zdá se to jako maličkost, ale je to tak. Kvalitní polštář se stará o podporu nejen hlavy, ale hlavně krční páteře. Pokud během spánku není tato důležitá část páteře kvalitně podepřena, dochází k různým tlakům, prohnutím a podobně, které mohou vyvolat posuny obratlů a tím vyvolat nadměrné přetížení plotének. Při dlouhodobě nekvalitním způsobu ležení může dojít vlivem změn v páteři k tlaku na nervy a tím mohou být způsobeny různé zdravotní komplikace od bolesti hlavy po brnění rukou a podobně.

Právě proto jsme pro vás připravili soutěž o tři kvalitní polštáře z naší kolekce. Ten z vás, kdo správně odpoví soutěžní otázku, dostane jeden z nich. Odpověď naleznete na našich webových stránkách. www.designstudiojm.cz.

Soutěž o tři kvalitní polštáře z kolekce (6. 6.)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou tři čtenáři vyhrát tři kvalitní polštáře. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do pondělí následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Polštáře vyhráli čtenáři Vlaďka Kolářová, Jan Růžička a Tomáš Železný. Blahopřejeme!

Štítky soutěž, studio, polštář, matrace, České Budějovice, bolest hlavy, Drbna.cz

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Design studio - Jan Medek. Profesionál na zdravé spaní  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.