Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

Exkluzivní soutěž s Drbnou a Footshopem. Vyhrajte boty Yeezy Boost 700

, aktualizováno 24. října 2019, 14:33

Dnes jsem si pro vás připravila něco opravdu speciálního! Budějcká Drbna totiž spolu s Footshopem vymyslela, jak odměnit jednoho ze svých věrných čtenářů při příležitosti návštěvy Footshopu v rámci akce Foot in the Hood v Českých Budějovicích. 

Díky Drbně se jeden z vás stane majitelem páru bot Adidas YEEZY Boost 700 V2 v barevné verzi Inertia ve velikosti US 8. Zítra, tedy ve čtvrtek 24. října, bude v Žižkárně od 17:00 probíhat raffle, ve kterém mají lidé šanci získat možnost odnést si pár těchto limitovaných bot za cenu retailu – tedy 7990 korun.

Jeden z vás, našich čtenářů, ale může mít nový pár modelu YEEZY 700 zcela zdarma! Jediné, co je pro to potřeba udělat, je přijít zítra mezi 14:22 a 15:52 do naší redakce na adrese L. B. Schneidera 3 a zodpovědět nám správnou odpověď na soutěžní otázku. 

Kdo byl prvním šéfredaktorem Budějcké Drbny?

První čtenář, který přijde se správnou odpovědí, obdrží od redakce klíč ke skříni v párty garáži prostoru Žižkárna, ve kterém projekt Foot in the Hood probíhá. V garáži pak bude na onoho šťastlivce čekat nový pár YEEZY BOOST V2!


Soutěž skončila! Boty už mají svého výherce! Gratulujeme! 

Autoři

Štítky soutěž, Footshop, Adidas, Yeezy Boost 700, Foot in the Hood, Drbna.cz, obuv, Footshop s.r.o., České Budějovice

Exkluzivní soutěž s Drbnou a Footshopem. Vyhrajte boty Yeezy Boost 700  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.