Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

SOUTĚŽ: Největší rybářská akce na jihu Čech letos přivítá vzácného hosta

V pátek 29. listopadu přesně v poledne začíná 3. ročník největšího rybářského prodejního veletrhu v jižních Čechách. Několik desítek vystavovatelů s nabídkou vybavení pro všechny rybolovné techniky, pódium s celodenním odborným programem, unikátní výstavu rybářských fotografií trojnásobné mistryně a dvojnásobné vicemistryně republiky v muškaření Kateřiny Švagrové, trenažery se simulací sportovního rybolovu, dvě vědecké lodě, jezírko se sladkovodními rybami a další zajímavé exponáty a ukázky najdou návštěvníci v pavilonu T1.

Již třetím rokem se na Výstavišti České Budějovice uskuteční Jihočeský rybářský veletrh. Akce s touto tematikou do našeho regionu jednoznačně patří, a to díky historické tradici rybářství a rybníkářství na jihu Čech. Já osobně to považuji za příležitost se seznámit s novinkami z tohoto oboru. Díky termínu výstavy, který je zvolen na počátek adventu, je to skvělá příležitost spojit návštěvu veletrhu s nákupem vánočních dárků,“ říká předseda představenstva Výstaviště České Budějovice Mojmír Severin.

Navštívit Jihočeský rybářský veletrh může ideálně celá rodina, nejen milovníci rybolovu a rybaření. Tím, že je na začátku adventu, je to skvělá příležitost tady nakoupit vánoční dárky, k dostání bude řada produktů za zvýhodněné ceny. A může to být i příjemně strávený čas, protože zde bude možné ochutnat nejrůznější teplé rybí speciality, uzené ryby, inspirovat se v jejich úpravě a také si živé ryby koupit s sebou domů. Prodávat se budou ryby sladkovodní jako jsou štiky, líni nebo okouni.

Odborné přednášky a speciální host Jakub Vágner

V průběhu všech tří dnů se budou na pódiu střídat přednášky významných odborníků a známých osobností. Jedním z nich je David Havlíček,  jeden neznámějších českých rybářů, spoluzakladatel a  šéfredaktor nejvýznamnějšího rybářského serveru v ČR, který se mnoho let věnoval závodní přívlači na té nejvyšší úrovni. V neděli pak přijede speciální host Jakub Vágner, populární rybář a dobrodruh, a bude přednášet o sumcích.

Závod v Casting sportu

Do Českých Budějovic se sjedou poprvé nejlepší závodníci z celé České republiky a účastní se sobotního závodu v rybolovné technice v pavilonu T2: CZECH INDOOR CUPu v CASTING SPORTU. Casting sport byl světové veřejnosti poprvé představen jako ukázkový sport na Olympiádě v Londýně v roce 1908. Za organizací závodu stojí česká reprezentantka ve sportovním rybolovu, několikanásobná mistryně světa v Casting sportu (jedna z nejúspěšnějších sportovkyň desetiletí) a písecká rodačka Kateřina Marková, která bude také po celou dobu veletrhu učit zájemce základy Casting sportu.

V průběhu Jihočeského rybářského veletrhu bude probíhat návštěvnická tipovací soutěž. Ukončena bude až v neděli. Hlavní cenou bude dárkový poukaz do rybářského e-shopu na zboží dle vlastního výběru v hodnotě šest tisíc korun.

Veletrh začíná v pátek 29. listopadu, končí v neděli 1. prosince. Podrobný program veletrhu je webu www.vcb.cz , informace jsou i na FB. Vstupenky je možné zakoupit v síti Ticketstream nebo na místě. Vstup bude možný hlavní i severní bránou, parkování přímo v areálu Výstaviště ČB.

Soutěž o vstupenky na Jihočeský rybářský veletrh (29. listopadu – 1. prosince, Výstaviště České Budějovice)

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může pět čtenářů Budějcké Drbny vyhrát dvě vstupenky na veletr. Stačí jen do středy 27. listopadu do 10 hodin správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování.

Soutěž skončila! Vstupenky vyhrává Marián Major, Vlastimil Pešek, Iva Vlnatá, Jaroslav Robenhaupt a Radek Hypš. Gratulujeme!

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Ohodnoť článek

Tisková zpráva

Štítky výstaviště, Jihočeský rybářský veletrh, ryby, soutěž, veletrh, Česko, vstupenka, sport, casting, České Budějovice, Jihočeský kraj, výstava, advent, Jakub Vágner

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Největší rybářská akce na jihu Čech letos přivítá vzácného hosta  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.