Počasí dnes20 °C, zítra19 °C
Sobota 11. května 2024  |  Svátek má Svatava
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Josef Maršálek s Terezou Bebarovou a Karel Plíhal budou hosty Metropolu, vyhrajte vstupenky

PR článek

V tomto týdnu se českobudějovickým divákům představí tváře známé z populární soutěže České televize „Peče celá země“ Josef Maršálek a Tereza Bebarová. Virtuálně provoní svým pekařským uměním Malou scénu Metropolu a divákům zprostředkují zážitky ze světa showbyznysu a gastronomie, které (ne)mohou potkat každého z nás.

„Přijměte pozvání ve čtvrtek 19. května od 19 hodin na zbrusu novou zábavnou talk show o jídle, láskách a životě ve všech jeho podobách....," zve pořadatel akce.

Ještě den před tím ve středu 18. května zazní v divadelním sále Metropolu melodická hudba a hravá poezie – dva pilíře, které podepřou pomyslný most, spojující dva světy. Stavitel mostu, bard, básník a písničkář Karel Plíhal bude skládat jednotlivé stavební kameny: slova, rýmy a akordy. Pojďte s ním přejít po jeho mostě do jiného světa…

Již nyní si však může zakoupit i vstupenky na další pořady v Metropolu. V úterý 14. června Divadelní společnost Háta uvede komedii nabytou hereckými hvězdami „Svatba bez obřadu“, ve které průšvih střídá průšvih a pohroma pohromu, to vše ve francouzském stylu. Závěrem června pak tradičně přijede do Metropolu legendární Divadlo Járy Cimrmana s hrami českého génia Záskok a Němý Bobeš.

Využijte příležitosti setkat se osobně s herci z tohoto populárního souboru. Vstupenky na tato a další představení zakoupíte v předprodeji Metropolu nebo on-line zde.

Soutěž o vstupenky na talkshow Josefa Maršálka a Terezy Bebarové a koncer Karla Plíhala

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou dva čtenáři vyhrát dvě vstupenky na talk show nebo koncert. Stačí jen do 17. května (v případě talkshow) a 18. května (v případě koncertu) správně odpovědět na soutěžní otázku a čekat na slosování. Výherce bude informován emailem.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

Soutěž skončila! Výherci byli informováni. Gratulujeme!

Ohodnoť článek

Štítky Metropol, kultura, Josef Maršálek, Tereza Bebarová, Karel Plíhal, koncert, talkshow, soutěž, České Budějovice, Dům kultury Metropol, vstupenka, Česká televize, Peče celá země, umění, gastronomie, Divadelní společnost Háta, Žižkovské divadlo Járy Cimrmana

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Josef Maršálek s Terezou Bebarovou a Karel Plíhal budou hosty Metropolu, vyhrajte vstupenky  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.