Počasí dnes18 °C, zítra23 °C
Sobota 27. dubna 2024  |  Svátek má Jaroslav
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

Jaro bude v Metropolu znít v rytmu hudby. Vyhrajte vstupenky na koncerty

PR článek

Metropol bude v jarních měsících hostit několik koncertů napříč hudebními žánry. Z široké nabídky si určitě vybere každý. Hned první koncert bude jubilejní. Jaroslav Samson Lenk je proslulý písničkář a folková legenda. V roce 1993 založil kapelu Samson a jeho parta, která v letošním roce slaví 30 let. Přijďte si v úterý 28. března užít krásné písničky a oslavit s muzikanty kulaté výročí.

Blíží se závěr plesové sezóny 2023. Poslední příležitost k tanci nabídne v pátek 31. března Muzikantský bál, který tentokrát bude znít převážně bigbeatovými rytmy ze 70. a 80. let. O zábavu se postará více než 50 muzikantů ze sedmi kapel na dvou paralelních scénách. Přijďte prošoupat střevíce, letos už je potřebovat nebudete.

Adam Ďurica je slovenský hitmaker, mezi jehož hity patří např. Mandolína, Neľutujem, Spolu či Zatacuj si so mnou. V poslední době získává na popularitě také v Česku. V Metropolu se se svou skupinou představí ve středu 5. dubna. Předskokana mu bude dělat talentovaný český muzikant Michal Kindl.

Operní příznivce potěší jedinečný program tria našich předních operních pěvkyň Opera Divas. Těšte se na populární operní árie a další písně vybrané na míru zpěvaček Andreji Tögel Kalivodové, Terezy Mátlové a Pavlíny Senić. Představení se uskuteční v divadelním sále Metropolu ve čtvrtek 13. dubna.

V neděli 23. dubna zavzpomínáme na jedinečného Petra Hapku. Koncert s titulem „Petr Hapka a jeho potměšilí hosté“ připomene nejen jeho ranou písňovou tvorbu pro Hanu Hegerovou, ale také spolupráci s Michalem Horáčkem. Zazní i filmové melodie. V doprovodu pětičlenného orchestru Petra Maláska v alternacích zazpívají Hana Holišová, Ondřej Ruml, Jan Maxián, Jan Sklenář, Lenka Nová a další.

Mezi tuzemské hudební klasiky dnes už jistě patří jedinečná, podmanivá a stylově rozmanitá kapela Bratři Ebenové. Jejich koncerty charakterizuje pohodová atmosféra, jemný humor, krásné texty a originální zvuk. Ve středu 26. dubna vás čeká zábavný večer, který pohladí po duši.

V pátek 5. května vypukne v Metropolu nadupaný rockový mejdan s bouřlivou atmosférou a prvotřídní zábavou. Postarají se o něj dvě tuzemské rockové stálice Walda Gang a Alkehol. Obě kapely tahají jeden hit za druhým jako králíky z klobouku. Potrénujte hlasivky, tohle bude jízda!

Hurikán Dalibor Janda letos slaví 70. narozeniny a pořádá k tomuto výročí koncertní turné, na kterém ho doprovodí jeho tradiční kapela Prototyp. V Metropolu si udělá zastávku v úterý 23. května. Přijďte oslavit životní jubileum nestárnoucího populárního zpěváka. Uslyšíte všechny jeho nesmrtelné hity jako Hurikán, Kde jsi, Kličkovaná, Oheň, voda, vítr, Všechno na Mars a další. Těšit se můžete na mimořádnou show včetně LED projekce.

Vstupenky na uvedené koncerty zakoupíte v předprodeji Metropolu nebo on-line.

Soutěž o vstupenky na jednotlivé akce

Díky soutěži s Budějckou Drbnou mohou čtenáři vyhrát vstupenky na jednotlivé koncerty a akce. Stačí jen odpovědět na soutěžní otázku, vybrat si akci, o kterou máte zájem a čekat na slosování. Výherce vybereme 27. března a kontaktujeme je emailem.

Hodnocení článku je 80 %. Ohodnoť článek i Ty!

Štítky koncert, Dům kultury Metropol, hudební skupina, vstupenka

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Jaro bude v Metropolu znít v rytmu hudby. Vyhrajte vstupenky na koncerty  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.