Počasí dnes11 °C, zítra9 °C
Úterý 16. dubna 2024  |  Svátek má Irena
Bez reklam

Jedná se o PR článek. Více info k PR článkům můžete najít ZDE.

SOUTĚŽ: Vyhrajte s rodinným vinařstvím VÍNO HRUŠKA poukázku na nákup skvělých vín!

PR článek

Společnost VÍNO HRUŠKA, se sídlem v malebné jihomoravské obci zvané Blatnička, funguje na českém trhu již od roku 2007. Věnuje velkou péči a pozornost už mladým sazenicím a snaží se, aby keře révy vinné byly zdravé a vitální, neboť jen z takových mohou po dlouhá léta vznikat jedinečná vína. Vinice pěstuje v podhůří CHKO Bílých Karpat, které jsou charakteristické svým členitým povrchem s vysokou sklonitostí a nadmořskou výškou 320 metrů nad mořem.

Kromě kvalitních moravských sudových a zahraničních vín nabízí také dárkové kazety, sommelierské doplňky, delikatesy, vinný catering, řízené degustace či zážitkový pobyt přímo v Blatničce!

Mezi novinkami v sortimentu najdete kolekci Velehrad 863, jenž skrývá kouzlo historie, s kterou je český národ silně spjat. Tato nová kolekce vín je inspirována umístěním našich vinic v historicky významné lokalitě obce Velehrad, kam v roce 863 zavítali věrozvěstové Cyril a Metoděj. Kolekce nese název roku, který velmi silně ovlivnil jak životy obyvatel, tak zvyklosti, postupy i smýšlení. Nechte se unést tajemnou historií a objevte  novou kolekci vín Velehrad 863.

Tuto novinku si můžete prohlédnout na novém webu www.velehrad863.cz, kde také najdete odpověď na naši soutěžní otázku.

Společnost VÍNO HRUŠKA se rovněž může podělit o letošní úspěchy, které získala jak v místních, tak v mezinárodních soutěžích.

Ve dnech 27. února až 3. března 2015 se v Paříži konal již 21. ročník prestižní mezinárodní soutěže vín Vinalies Internationales. Letos se zúčastnilo 40 zemí, a proto je velkým úspěchem, že Cuvée Nikol 2014, v konkurenci 3500 vzorků, získalo zlatou medaili! Soutěž pořádá Unie francouzských enologů a je vyhlášená přísnými pravidly a objektivitou hodnocení.

Druhou příčku získaly v německé soutěži AWC VIENNA Frankovka rose, moravské zemské 2014, Rulandské šedé, pozdní sběr 2014 či Děvín, jakostní Frizzante 2014.

Stříbrnou medailí se také může pyšnit Chardonnay 2013, výběr z hroznů, získanou v Národní soutěži vín 2015.

Všechna oceněná i neoceněná vína můžete ve vinotéce VÍNO HRUŠKA v Českých Budějovicích na adrese Husova třída 499/68. Budete vítáni!

Soutěž o poukázku na nákup vín v hodnotě 500 korun!

Díky soutěži s Budějckou Drbnou může jeden čtenář vyhrát poukázku na nákup vín od vinařství VÍNO HRUŠKA v hodnotě 500 korun. K účasti stačí prostřednictvím formuláře zodpovědět do středeční (21. 10.) 12. hodiny následující otázku a pak už jen čekat na slosování.

Podmínkou účasti v soutěži je vyplnění jména a kontaktních údajů. Ty budou využity pouze pro potřeby redakce v rámci této soutěže.

SOUTĚŽ SKONČILA

Správná odpověď byla Chardonnay 2014 kabinetní víno. Poukázku vyhrála Iva Tomanová. Blahopřejeme!

Štítky víno, soutěž, Blatnička, Velehrad, Cyril a Metoděj, Paříž

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

SOUTĚŽ: Vyhrajte s rodinným vinařstvím VÍNO HRUŠKA poukázku na nákup skvělých vín!  |  Soutěže  |  Drbna  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.