Dáte si čerstvé těstoviny? Olivier si je vyrábí sám

Zpět na článek

Kuchař Petr Šmídek při výrobě těstovin tagliatelle

Kuchař Petr Šmídek při výrobě těstovin tagliatelle

Specialita, kterou Budějcká Drbna ochutnala - plněné špenátové ravioli ve smetanové omáčce s krevetami

Specialita, kterou Budějcká Drbna ochutnala - plněné špenátové ravioli ve smetanové omáčce s krevetami

Šéfkuchař restaurace Olivier Robert Burian drží plastové vaničky, v nichž si můžete čerstvé těstoviny zakoupit v sousedním obchodě

Šéfkuchař restaurace Olivier Robert Burian drží plastové vaničky, v nichž si můžete čerstvé těstoviny zakoupit v sousedním obchodě

Množství vyrobených těstovin z jedné dávky

Množství vyrobených těstovin z jedné dávky

Obsluha stroje na výrobu čerstvých těstovin není složitá

Obsluha stroje na výrobu čerstvých těstovin není složitá

Čerstvé vaječné těstoviny ze semoliny

Čerstvé vaječné těstoviny ze semoliny

Tagliatelle

Tagliatelle

... a po necelých deseti minutách už to leze!

... a po necelých deseti minutách už to leze!

... pak přidáme vajíčka ...

... pak přidáme vajíčka ...

Nejdříve nasypeme semolinovou mouku ...

Nejdříve nasypeme semolinovou mouku ...

Přihlášení uživatele

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.

Pošli tip na kulturní akci

Publikace zaslané kulturní či sportovní akce není garantována a vždy o publikaci rozhoduje redakce.
Zasláním tipu do redakce zároveň deklaruji, že mám svolení s užitím fotografie.

* Soubor není povinné přikládat.
Napište první písmeno abecedy.

Odesláním formuláře souhlasím s obchodními podmínkami, etickým kodexem a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.