Počasí dnes15 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Za sobotní odpoledne a neděli nepřibyl žádný případ koronaviru v kraji

Počty nových případů koronaviru v Jihočeském kraji téměř nenarůstají. Za sobotní odpoledne a neděli nebyl v kraji hlášen žádný případ. Aktuálně je na jihu Čech 154 nakažených, karantén 182.

„Na Strakonicku aktuálně nemáme žádný aktivní případ, na Táborsku jeden, Písek a Jindřichův Hradec mají po dvou, Prachaticko má 15 a Českokrumlovsko 31. Přes stovku pozitivních stále evidujeme na Českobudějovicku,“ shrnula ředitelka Krajské hygienické stanice Jihočeského kraje Kvetoslava Kotrbová.

Minulý týden přibylo v kraji dvaatřicet nových případů, to je 4,5 případu na den. Za poslední týden nepřibyl podle dat žádný nový případ na Táborsku a Jindřichohradecku, na Písecku a Prachaticku po jednom a na Českokrumlovsku dva.  

Ohodnoť článek

Foto pixabay.com

Štítky koronavirus, opatření, vláda, Jihočeský kraj, Česko, Kvetoslava Kotrbová, okres Tábor, okres Český Krumlov, okres Prachatice, Krajská hygienická stanice, Písek, Jindřichův Hradec, okres České Budějovice

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Za sobotní odpoledne a neděli nepřibyl žádný případ koronaviru v kraji  |  Koronavirus  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.