Počasí dnes24 °C, zítra30 °C
Pátek 5. července 2024  |  Svátek má Státní svátek - Cyril a Metoděj
Bez reklam

Iveta Jirská odešla z domu. Hledá ji přítel i policie

Během sobotního odpoledne odjela svým vozem šestačtyřicetiletá Iveta Jirská z domova a už se nevrátila. Může se pohybovat v zelené Škodě Fabii (3C5 1063). Nejde o nebezpečnou osobu.

Uvedená žena odjela osobním vozidlem tovární značky Škoda Fabia, barvy zelená metalíza a registrační značky 3C5 1063 z místa svého bydliště dne 12. prosince 2015 kolem čtvrté hodiny odpolední a vzhledem k tomu, že se do současné doby nevrátila a nepodala o sobě žádnou zprávu, obrátil se její přítel o pomoc na policii,“ uvedla tisková mluvčí jihočeské policie Lenka Kozoňová.

Pohřešovaná je hubené a asi 175 - 180 centimetrů vysoké postavy. Dle popisu má hnědé rovné vlasy a zelené oči. Žena je zdánlivého stáří 45 až 50 let. „Na sobě by mohla mít tmavomodré úzké riflové kalhoty, tmavohnědou dámskou podzimní bundu do pasu, bílé dámské boty s kamínky (typ baleríny s rovnou podrážkou), bílý látkový šátek, na konci s třásněmi,“ dodala Kozoňová s tím, že mobilní telefon u sebe nemá. Pohřešovaná neužívá žádné léky ani není ohrožena na zdraví a netrpí žádnou nemocí.

Jakékoliv poznatky o pobytu či výskytu ženy z Českokrumlovska, případně zmíněného vozidla, které by přispěly k jejímu vypátrání sdělte policistům prostřednictvím linky číslo 158.

Autoři | Foto Dominik Svoboda

Štítky pohřešovaná, Iveta, Jirská, policie, Škoda Fabia, dům

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Iveta Jirská odešla z domu. Hledá ji přítel i policie  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.