Počasí dnes8 °C, zítra6 °C
Pátek 19. dubna 2024  |  Svátek má Rostislav
Bez reklam

AKTUALIZOVÁNO: Policie hledá sedmadvacetiletou Karolínu Humpalovou z Písku

Policie žádá o pomoc při pátrání po pohřešované Karolíně Humpalové z Písku. Mladá žena odešla z místa svého bydliště posledního ledna, kdy se měla zdržovat někde v Praze. V kontaktu s matkou byla naposled v polovině února prostřednictvím elektronické komunikace, od té doby se rodině neozvala.

Pohřešovaná Karolína Humpalová, která se narodila v roce 1990, je 160 až 170 centimetrů vysoká, štíhlé postavy. Má oválnou hlavu a hnědočerné rovné dlouhé vlasy česané na pěšinku vlevo, oči má zelené. Popis jejího oblečení není znám.

Jakékoliv informace o pohřešované ženě volejte Službě kriminální policie a vyšetřování Územního odboru Písek prostřednictvím linky 158.

Policie celostátní pátrání po ženě z Písku ve středu odvolala. Díky vaší pohotové zprávě na internetových stránkách, se pohřešovaná Karolína Humpalová sama přihlásila na místním oddělení policie v Praze. Děkujeme za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Jiří Bajcura.

 

Autoři | Foto Budějcká Drbna, Policie ČR

Štítky policie, Písek, Praha

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

AKTUALIZOVÁNO: Policie hledá sedmadvacetiletou Karolínu Humpalovou z Písku  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.