Počasí dnes19 °C, zítra20 °C
Pátek 29. března 2024  |  Svátek má Taťána
Bez reklam

Táborští kriminalisté zadrželi pět kuplířů. Tři z nich jsou ve vazbě

Při rozsáhlé policejní akci zadrželi táborští kriminalisté pět kuplířů. Čtyři Češi a jeden cizinec dohazovali do nočních podniků mladé dívky jako prostitutky. Výdělky většinou brali kuplíři. Všichni jsou obvinění z trestného činu kuplířství. Tři z nich jsou ve vazbě.

Při rozsáhlé policejní akci zaměřené na potírání trestných činů proti lidské důstojnosti v sexuální oblasti zadrželi táborští kriminalisté pět kuplířů. Během precizně připravených zákroků na Táborsku a Pelhřimovsku zadrželi v součinnosti s policisty obvodních oddělení a s jihočeskou zásahovou jednotkou muže ve věku od 30 do 52 let, a to čtyři obyvatele České republiky a jednoho cizince.

„Na základě zajištěných poznatků jim prokázali, že do nočních podniků dojednávali mladé dívky za účelem provozování prostituce, kdy z této činnosti kořistili peníze ve svůj prospěch," uvedl policjení mluvčí Miroslav Doubek.

Dva ze zadržených mužů jsou stíháni na svobodě, tři jsou ve vazbě. Všech pět mužů kriminalisté obvinili ze spáchání trestného činu kuplířství. Všem hrozí, mimo jiného, tresty odnětí svobody až na čtyři roky.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky trestný čin, Česko, okres Tábor, okres Pelhřimov

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Táborští kriminalisté zadrželi pět kuplířů. Tři z nich jsou ve vazbě  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.