Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Před jedním z budějckých barů došlo v neděli ráno k potyčce

V neděli ráno museli budějčtí strážníci vyjet k potyčce před jedním z barů v ulici Karla IV. Skončila krvavým zraněním jednoho z aktérů. Policisté museli zároveň řešit napadení muže mladou ženou.

Oznámení o šarvátce dostali strážníci v devět hodin ráno. Při příjezdu hlídek ale na místě zbylo už jen několik postávajících kuřáků. „Po prohlídce vnitřních prostor podniku však nalezli muže s krvácejícím zraněním v obličeji. Osmadvacetiletý muž si stěžoval na bolest nosu s podezřením na zlomeninu. Strážníkům se svěřil, že se před vchodem do baru setkal s neznámým mužem, který ho udeřil do obličeje,“ říká mluvčí městské policie Věra Školková.

Není zřejmé, proč k napadení došlo. Strážníci na místo přivolali zdravotnickou záchrannou službu, která zraněného muže převezla do budějcké nemocnice. V průběhu vyšetřování se ke strážníkům přihlásil další muž, který oznámil své napadení.

„Ukázal na ženu, která si s ním údajně vyřizovala účty za napadení jejího známého a několikrát ho udeřila otevřenou rukou do tváře. Dvaadvacetiletý muž nebyl nijak zraněn a lékařské ošetření odmítl,“ doplňuje Školková. Oba případy nyní řeší Policie České republiky.

Štítky policie, napadení, potyčka, zranění, Karel IV. Lucemburský, Policie České republiky

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Před jedním z budějckých barů došlo v neděli ráno k potyčce  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.