Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Poznáte muže na fotografii?

Táborští policisté opětovně žádají veřejnost o pomoc při dohledání totožnosti muže, jehož fotografii získali při šetření jednoho z případů. Jeho vysvětlení by mohlo pomoci při objasnění případu. Kriminalistům se přes veškerou snahu staršího muže doposud nepodařilo vypátrat.

„Dle dosud provedeného šetření se tento muž pohyboval v době krátce před devátou hodinou dopolední ve středu dne 21. února na autobusové zastávce městské hromadné dopravy před vchodem do haly autobusového nádraží na Husově náměstí v Táboře,“ popsal policejní mluvčí Miroslav Doubek.

Starší muž ve věku okolo pětašedesáti let byl oblečen do světlých volnějších kalhot a tmavé delší zimní bundy s malým světlým nápisem na levé straně hrudi. Na hlavě měl tmavou čepici, v ruce držel igelitovou tašku žluté barvy nápisem Billa. Z autobusové zastávky měl zřejmě následně odjet autobusem číslo 10 ve směru do centra města Tábora. 

Policisté vyzývají, muže na fotografii, aby se přihlásil táborským kriminalistům na jejich služebně v budově policie na Soběslavské ulici číslo 2763 v Táboře, případně na telefonní lince 974 238 326 či 974 238 111.

Zároveň žádají každého, kdo by uvedeného muže na fotografii poznal, případně měl další poznatky k ustanovení jeho totožnosti, aby tyto informace sdělil kriminalistům na výše uvedených kontaktech či zavolal na policejní linku číslo 158.

Autoři | Foto Policie České Republiky

Štítky policie, hledaný muž, zjištění totožnosti, Tábor

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Poznáte muže na fotografii?  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.