Počasí dnes18 °C, zítra21 °C
Sobota 18. května 2024  |  Svátek má Nataša
Bez reklam

Tragická nehoda u Trhových Svinů si vyžádala jeden lidský život. Další dva lidé jsou zraněni

Černé úterý na jihočeských silnicích. V předposlední květnový den zemřeli při dopravních nehodách na jihu Čech dva lidé. Ráno vyhasl život řidičky na Písecku, odpoledne zahynul další člověk při karambolu u Trhových Svinů, na silnici směrem na Třebíčko. Je už sedmnáctou obětí letošních dopravních nehod na jihočeských silnicích.

„Tragická nehoda uzavřela dnes, v úterý 29. května, odpoledne silnici číslo 157 z Trhových Svinů na Třebíčko a dál na Borovany. Po střetu dvou osobních aut jeden člověk zemřel, dva jsou zranění," uvedl policejní mluvčí Jiří Matzner.

„Nehoda byla nahlášena ve 12:23 hodin. Řidič ročníku narození 1945 vyjížděl se Škodou Fabia z místa mimo silnici, od domu, a s největší pravděpodobností nedal přednost osobnímu automobilu značky Peugeot 407 Combi, který jel po silnici ve směru od Borovan do Trhových Svinů. Střet aut nepřežila jedenaosmdesátiletá spolujezdkyně muže za volantem škodovky,“ telefonoval z místa havárie policejní mluvčí Milan Bajcura s tím, že přesnou příčinu a všechny okolnosti nehody policisté vyšetřují.

Na místě zasahují všechny složky integrovaného záchranného systému, včetně vrtulníku letecké záchranné služby. Silnice je uzavřena, s komplikacemi je nutné počítat nejméně do 16 hodin.

Dnes je to už druhá tragická nehoda na jihočeských silnicích. Ráno na Písecku zemřela při střetu dvou osobních aut řidička.

ČTĚTE TAKÉ: Při srážce dvou osobních aut na Písecku zemřela žena. Dva lidé utrpěli těžká zranění

Od začátku letošního roku zemřelo při dopravních nehodách na jihočeských silnicích už sedmnáct lidí.

Autoři | Foto HZS Jihočeského kraje, Policie ČR

Štítky krimi, nehoda, tragédie, smrt, střet, auto, Trhové Svihy, silnice, dopravní nehoda, okres Písek, automobil, Česko, Borovany, Škoda Fabia, Peugeot 407

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Tragická nehoda u Trhových Svinů si vyžádala jeden lidský život. Další dva lidé jsou zraněni  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.