Počasí dnes5 °C, zítra7 °C
Sobota 20. dubna 2024  |  Svátek má Marcela
Bez reklam

Policisté ze Sezimova Ústí a z Mladé Vožice pátrají po zlodějích, kteří ukradli lešení

Čtyřicet metrů čtverečních pozinkovaného rámového lešení za čtyřicet tisíc korun zmizelo z rekonstruovaného objektu v ulici Pod Kovosvitem v Sezimově Ústí. Zhruba před dvěma měsíci se obdobný případ stal v Mladé Vožici, v části Dubina, kde majiteli ale vznikla škoda třikrát vyšší. Po zloději nebo spíše zlodějích pátrá policie.

Sezimovoústečtí policisté šetří případ krádeže čtyřiceti metrů čtverečních pozinkovaného rámového lešení značky Alfix. To zmizelo ze stavby rekonstrukce objektu číslo 1107 v ulici Pod Kovosvitem v Sezimově Ústí. Stát se tak zřejmě mělo v blíže neurčené době mezi 31. květnem a 12. červnem tohoto roku. Dotčené firmě vznikla škoda ve výši čtyřiceti tisíc korun.

Nejedná se ale, bohužel, o ojedinělý případ. „Obdobnou událost šetří i policisté z Mladé Vožice, kde z prostoru stavby ocelové haly v Mladé Vožici – části Dubina v době od třetí hodiny odpolední 17. dubna a půl pátou hodinou odpolední 20. dubna pachatel či pachatelé ze stavby odvezli na 29 různých dílců volně odloženého hliníkového lešení v hodnotě 118 tisíc korun." uvedl policejní mluvčí Miroslav Doubek. 

Policisté proto na uvedenou problematiku tímto opětovně upozorňují a nabádají stavební firmy, aby zabezpečení a kontrole svého majetku věnovaly odpovídající pozornost.

„Jakékoliv informace, které by přispěly k objasnění těchto krádeží, sdělte policistům na jejich služebnách, telefonních linkách 974 238 730 Sezimovo Ústí, 974 238 720 Mladá Vožice, případně cestou policejní linky číslo 158," žádá o spolupráci veřejnost policejní mluvčí Doubek.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky krimi, zloděj, krádež, lešení, Sezimovo Ústí, Mladá Vožice, policie, pátrání, Dubina

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Policisté ze Sezimova Ústí a z Mladé Vožice pátrají po zlodějích, kteří ukradli lešení  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.