Počasí dnes14 °C, zítra17 °C
Pátek 26. dubna 2024  |  Svátek má Oto
Bez reklam

Čelní srážka dvou aut uzavřela silnici mezi obcemi Hracholusky a Netolice

, aktualizováno 3. července 2018, 18:00

Vážná dopravní nehoda se stala dnes, v úterý 3. července, odpoledne na silnici II/145 mezi obcemi Hracholusky a Netolice na Prachaticku, kde čelně střetla dodávka s osobním autem. Pět lidí se při havárii zranilo. Silnice byla nejméně tři hodiny uzavřena.

Srážka osobního auta a dodávky se bohužel neobešla bez zranění. Čtyři lidé utrpěli vážná zranění, jednoho z nich transportoval do nemocnice vrtulník. Další jeden člověk byl zraněn lehce. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému.

Podle policejního mluvčího Milana Bajcury vážnou havárii s největší pravděpodobností zavinil řidič dodávky Renault Master, který jel ve směru od Netolic a v pravotočivé zatáčce zhruba 500 metrů před obcí Hracholusky přejel z dosud nezjištěných příčin do protisměru, kde se čelně srazil s osobním automobilem Renault Scénic.

 

„Vyšetřování celého případu, se kromě dopravních policistů, ujali i prachatičtí kriminalisté z oddělení obecné kriminality, kteří ve věci zahájili prověřování dle trestního řádu," uvedl policejní mlučí Milan Bajcura. 

Průjezd uvedenou komunikací byl nemožný, protože havarovaná vozidla zůstala po srážce napříč silnicí. „Z toho důvodu byl hlavní silniční tah spojující České Budějovice a Prachatice do 18:45 hodin zcela uzavřen pro veškerý provoz," dodal Bajcura s tím, že policisté odkláněli provoz osobní dopravy přes okolní obce.

Autoři | Foto Policie ČR

Štítky krimi, doprava, srážka, nehoda, auto, silnice, Netolice, Hracholusky, Prachaticko, automobil, okres Prachatice, Renault Master, Renault Scénic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Čelní srážka dvou aut uzavřela silnici mezi obcemi Hracholusky a Netolice  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.