Počasí dnes7 °C, zítra7 °C
Úterý 23. dubna 2024  |  Svátek má Vojtěch
Bez reklam

Mladíkovi se nechtělo do práce, tak nahlásil ve firmě bombu

Mladému muži z Písecka se pravděpodobně nechtělo nastoupit na směnu, a tak ve firmě, kde pracoval, ohlásil bombu. Policisté po důkladném prohledání místa zjistili, že jde falešný poplach a zásah odvolali. Během toho vznikla firmě škoda bezmála jeden a půl milionu korun. Mladík je vyšetřován na svobodě.

Anonym ohlásil na linku 158 bombu druhý týden v červenci ve firmě u Písku. „Na místo okamžitě vyjely složky integrovaného záchranného systém, zastavena byla výroba v podniku a z budovy byli všichni evakuovány. Policisté objekty prohledali, nic nebezpečného ale nenalezli. Škoda, která na základě tohoto poplašného oznámení vznikla, se vyšplhala na bezmála jeden a půl milionu korun,“ uvedla policejní mluvčí Kamila Čuřínová Ingrišová.

Kriminalisté volajícího vypátrali a zjistili, že mladík ve firmě pracoval. S největší pravděpodobností se mu nechtělo nastoupit na pracovní směnu. Po zadržení byl převezen do Písku, kde si vyslechl usnesení o zahájení trestního stíhání pro trestný čin šíření poplašné zprávy.

„Vyšetřování případu dále pokračuje. Obviněný muž byl včera v podvečer ze zadržení propuštěn a kriminalisté vedou jeho trestní stíhání na svobodě,“ uzavřela Ingrišová.

 

Foto pixabay.com

Štítky bomba, anonym, policie, Písek, okres Písek

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladíkovi se nechtělo do práce, tak nahlásil ve firmě bombu  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.