Počasí dnes7 °C, zítra10 °C
Středa 24. dubna 2024  |  Svátek má Jiří
Bez reklam

Mladý akrobat přecenil své schopnosti, spadl z balkonu ve třetím patře

Šestnáctiletý student, pravděpodobně ovlivněný alkoholem, na jednom z budějckých intrů uspořádal pro svého spolubydlícího exhibici svých akrobatických dovedností. Jeden skok mu nevyšel podle představ, po jeho provedení spadnul z balkonu ve třetím patře.

O nešťastném pádu byli informováni policisté v noci ze čtvrtého na pátého prosince. „Kolegové zatím zjistili, že pravděpodobně podnapilý šestnáctiletý mladík frajeřil před svým spolubydlícím na pokoji a chtěl předvádět na balkoně pokoje akrobatické kousky na zábradlí. Než mu v tom mohl kamarád zabránit, tak z balkónu ve třetím patře budovy spadl,“ informuje policejní mluvčí Jiří Matzner.

Kaskadérův kamarád ihned přivolal vychovatelku a ta následně záchranku. „Při ošetřování s posádkou sanitky zraněný komunikoval a stěžoval si na bolesti hrudníku. Po prvotním ošetření byl převezen na traumacentrum,“ doplňuje policejní mluvčí.

Za nehodu nejspíš může mladíkova touha po předvádění a alkohol. Nešťastníkovi se také nevyplatilo přecenění svých schopností. „Vánoční doba je také časem různých večírků a popíjení, chovejme se proto tak, aby na nich či po nich nebyla asistence záchranářů či policistů potřeba,“ doporučuje mluvčí Matzner.

Autoři | Foto pixabay.com

Štítky Budějce, krimi, policie, balkon, zranění, nehoda

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Mladý akrobat přecenil své schopnosti, spadl z balkonu ve třetím patře  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.