Počasí dnes16 °C, zítra21 °C
Čtvrtek 28. března 2024  |  Svátek má Soňa
Bez reklam

U Starého Sedla na Písecku se srazila dvě auta a náklaďák. Silnice na královu Lhotu je uzavřená

, aktualizováno 28. prosince 2018, 16:34

Krátce po 11 hodině dopoledne došlo u Starého Sedla na Písecku k vážné dopravní nehodě dvou osobních aut a náklaďáku. Na místě zasahovaly všechny složky integrovaného záchranného systému. Dva lidé byli lehce zranění, jeden člověk těžce.

K nehodě došlo na silnici I/19 ve směru od Starého Sedla u Orlické přehrady na Lety. Řidič osobního auta Suzuki nedal při odbočování přednost protijedoucímu autu Lexus a došlo ke srážce. „Po nárazu byla Suzuki odražena zpět pod jedoucí nákladní vozidlo Mercedes, jedoucí ve směru Staré Sedlo – Lety. Při nehodě se lehce zranili oba řidiči osobních aut, těžce zraněn byl spolujezdec z Suzuki,“ uvedl policejní mluvčí Milan Bajcura.

Všechny zraněné na místě ošetřili záchranáři, spolujezdec byl letecky transportován do nemocnice. Silnice byla z důvodu vyšetřování zcela uzavřená, dopravu policisté odkláněli přes Královu Lhotu. „Další okolnosti jsou předmětem vyšetřování píseckých dopravních policistů,“ uzavřel Bajcura.

Foto Jana Kroneislová

Štítky policie, krimi, nehoda, Písecko, okres Písek, automobil, Suzuki, Mercedes-Benz, Lexus, Vodní nádrž Orlík, Králova Lhota

U Starého Sedla na Písecku se srazila dvě auta a náklaďák. Silnice na královu Lhotu je uzavřená  |  Krimi  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.